Τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της εκπομπής της διανύει η παρουσιάστρια και το style εξακολουθεί και φέτος διαχρονικό και κομψό. Σε αυτό το ενδυματολογικό πλαίσιο δε ταιριάζουν υπερβολές στο μανικιούρ της. Για αυτό και επέλεξε το αντιπροσωπευτικότερο mani του clean girl aesthetic, το micro french.

Micro french, η πιο elegant εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Το micro french ή αλλιώς skinny french είναι η πιο μίνιμαλ και κομψή εκδοχή του κλασικού γαλλικού. Το βερνίκι σε natural αποχρώσεις παραμένει ως βάση, όμως η γραμμή γίνεται πλέον πολύ λεπτή (όσο πιο skinny τόσο το καλύτερο). Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία της Ελένης Μενέγακη, εντοπίζουμε τη γραμμή με «δυσκολία».

micro french

Αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της τάσης, micro french. Το trend ακολουθεί τη βασική ιδέα της “γραμμής” στις άκρες των νυχιών. Το αποτέλεσμα είναι διακριτικό αλλά fun αν επιλέξετε χρώμα στη γραμμή και θα ολοκληρώσει με τον πιο ιδανικό τρόπο τις φθινοπωρινές εμφανίσεις. Είναι η πιο κολακευτική τάση για τα κοντά, οβάλ ή τετράγωνα νύχια. Αν αγαπάτε τα διαχρονικά nail looks, στραφείτε στο κλασικό nude pink-white combo. Εναλλακτικά, πειραματιστείτε χρησιμοποιώντας παστέλ ή ακόμα και ιριδίζοντα βερνίκια για τη λεπτή γραμμή. Το πόσο λεπτή θα είναι αυτή η γραμμή εξαρτάται από το πόσο διακριτικό θέλετε να είναι το μανικιούρ σας ή πόσο μίνιμαλ είναι το στιλ σας. Είναι ένα απλό και “καθαρό” μανικιούρ. Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται η σωστή περιποίηση των νυχιών, τόσο με την εφαρμογή ενός base coat πριν το βερνίκι για αυτή την τάση. Επίσης, μη ξεχνάτε την εφαρμογή ενυδατικών ελαίων στα επωνύχια κατά τη διάρκεια της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς.

Διαβάστε Επίσης: Και η Ελένη Μενεγάκη με τo trend naked nails

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ