Υπήρξε μία περίοδος που οι πλεξίδες πρωταγωνιστούσαν στα beauty looks. Είτε σε επίσημα χτενίσματα, είτε σε καθημερινά προσδίδαμε μέσω αυτών ένα boho vibe στο outfit μας. Πλέον δεν είναι τόσο δημοφιλείς, όμως, η Ελένη Φουρέιρα υιοθέτησε τη σύγχρονη εκδοχή της. Αυτή είναι η πλεξίδα του 2021.

Διαβάστε Επίσης: 3 μολύβια για αντιγράψετε τα φρύδια της Ελένης Φουρέιρα

Πλεξίδα… στο σήμερα

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, η Ελένη Φουρέιρα συνδύασε δύο trend, αυτό του wet look και αυτό της πλεξίδας.

ελένη φουρέιρα πλεξίδα

Έτσι, με το δικό της μοναδικό τρόπο έδωσε ένα σύγχρονο twist σε ένα ξεχασμένο χτένισμα. Μας αρέσουν ακόμα και τα λαστιχάκια που φαίνονται και θυμίζουν κάτι από τη δεκαετία του 90. Σκεφτείτε αυτό το χτένισμα με ένα μαύρο ζιβάγκο στην καρδιά του χειμώνα. Ultra Chic.

Πώς να επιτύχετε το wet look και το χειμώνα;

Φυσικά, και δε θα σας συμβουλεύσουμε στην πρώτη πτώση της θερμοκρασίας να βγείτε με βρεγμένα μαλλιά. Θα σας προτείνουμε, όμως, να εξοπλίσετε το νεσεσέρ σας με gel. Για την ακρίβεια για να επιτύχετε το τέλειο wet look θα πρέπει να αναμείξετε το gel σας με μία μάσκα περιποίησης και να απλώσετε το μείγμα από τις ρίζες έως τις άκρες των μαλλιών.  Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι το μείγμα να εφαρμοστεί σε νωπά μαλλιά. Με μία χτένα με αραιά δόντια δώστε το σχήμα που επιθυμείτε στα μαλλιά σας, στην προκειμένη η πλεξίδα της Ελένης Φουρέιρα. Για να «κλειδώσετε» το χτένισμα, ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα spray.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ