Τα καλοσχηματισμένα απολύτως τέλεια φρύδια είναι τάση για πολλές σεζόν τώρα. Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, φτάσαμε στην απόλυτη υπερβολή όπου τα φρύδια ήταν ζωγραφισμένα στο πρόσωπο. Η φυσική τους όψη αποτελούσε παρελθόν. Ώσπου ήρθε η καραντίνα και τα “organic eyebrows” είναι το νέο trend. Τα μόνα που χρειάζεστε για φρύδια σαν της Ελένης Φουρέιρα μολύβια φρυδιών και gel σταθεροποίησης. Τα φρύδια της Ελένης Φουρέιρα είναι πάντα on point.

Η νέα τάση

Το όνομα αυτής “organic eyebrows” και η γαλλική Vogue αφιέρωσε ένα άρθρο σε αυτή το 2019. Χρειάστηκαν δύο χρόνια και κάποιες καραντίνας για να ασπαστούμε όλες τα φυσικά φρύδια, που θυμίζουν αυτά της εφηβείας μας.  Το γεγονός ότι τα κέντρα αισθητικής ήταν κλειστά δημιούργησε αυτή τη νέα τάση. Μία τάση που μας αρέσει πολύ, μιας και είχαμε ξεπεράσει τα bold φρύδια που είχα σχηματιστεί με το μελάνι των tattoo. Τα φρύδια μας, πια, δεν χρειάζεται να είναι τέλεια καλοσχηματισμένα, αλλά να δείχνουν προσεγμένα και φυσικά, με βάση το ήδη υπάρχον πάχος και σχήμα. Για να γεμίσετε τα τυχόν κενά στα φρύδια χρησιμοποιήστε μολύβια φρυδιών και σετάρετε το τελικό αποτέλεσμα με ένα gel. Έτσι, θα επιτύχετε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας της Ελένης Φουρέιρα.

Τα μολύβια φρυδιών για τέλειο αποτέλεσμα “organic eyebrows”

Κάναμε μία μικρή έρευνα αγοράς και τα παρακάτω μολύβια φρυδιών πέρασαν το test drive.

Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil, Bobbi Brown

μολύβια φρυδιών

Ένα μολύβι φρυδιών μεγάλης διάρκειας. Σας επιτρέπει να γεμίσετε τα σημεία που είναι πιο αραιά με τη βοήθεια της επίπεδης άκρη που διαθέτει. Επιπλέον, το βουρτσάκι βοηθά να διαχέεται το χρώμα καθώς επίσης σταθεροποιεί τυχόν τρίχες που μπορεί να είναι εκτός σχήματος. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα.

Precision Eyebrow Pencil, Kiko Milano

μολύβια φρυδιών

Mολύβι φρυδιών ακρίβειας με βουρτσάκι για διαχωρισμό. Η φόρμουλα περιέχει πολύ μαλακό κερί που εξασφαλίζει ακρίβεια και διάρκεια. Η λεπτή μύτη του επιτρέπει τον σχηματισμό των φρυδιών με ακρίβεια, μιμούμενο τις φυσικές τρίχες, χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβάνεται η ξύστρα.

DiorShow Brow Styler, Dior

μολύβια φρυδιών

Μηχανικό μολύβι με εξαιρετικά λεπτή μύτη που γεμίζει φυσικά τα φρύδια και βοηθά ώστε να σχηματιστούν με ακρίβεια. Χτενίστε τα φρύδια προς τα πάνω για να μεγαλώσετε τα μάτια, στη συνέχεια σχηματίστε μικρές γραμμούλες με το στιλό – προς τα έξω. Σβήστε με το πινέλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ