Η Δούκισσα Νομικού είναι το girl crush μας. Δύσκολα θα υιοθετήσει κάποιο trend και δεν γίνει έμπνευση για εμάς. Αυτή τη φορά δοκίμασε τα naked nails που είχαμε ως επιλογή και στη Βίκυ Καγιά.

Naked nails, μία τάση για υγιή νύχια

Η  τάση των naked nails θέλει το μανικιούρ μας εντελώς απλό και φυσικό, χωρίς κανένα απολύτως βερνίκι, ούτε καν κάποιο base coat. Τα νύχια είναι μεν άβαφα, δείχνουν όμως πολύ κομψά καθώς, σύμφωνα με την ίδια τάση, οφείλουν να είναι περιποιημένα, κομμένα σωστά και απαλλαγμένα από πετσάκια και παρωνυχίδες. Αυτή ήταν και η επιλογή της Δούκισσας Νομικού, η οποία ήταν υπεροχή με τα χρυσά κοσμήματα της.

naked nails

Μας αρέσουν τα άβαφα, αλλά περιποιημένα νύχια το καλοκαίρι, καθώς προσδίδουν το απόλυτο clean girl effect. Ως τάση υιοθετείται ακόμα και στο κόκκινο χαλί, οπότε είναι σίγουρα μία από τις επόμενες επιλογές μας.

Editor’s Note: Για να αποκτήσετε ένα επιτυχημένο look άβαφων νυχιών. Χρειάζεστε μία τέλεια βάση. Τα νύχια μας για να παραμείνουν υγιή ή για να γίνουν υγιή χρειάζονται τακτική φροντίδα και υπομονή. Περιποιηθείτε τα πετσάκια και τις παρανυχίδες. Με αυτό τον τρόπο δυναμώνετε τα νύχια σας και τα κάνετε να δείχνουν περιποιημένα και μεγάλα. Αν δεν είστε σίγουρη ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μόνη σας απευθυνθείτε σε έναν αισθητικό ώστε να αποφύγετε μικροτραυματισμούς. Απλώστε αμυγδαλέλαιο ή κάποιο άλλο λάδι για ενυδάτωση κάνοντας μασάζ και γύρω από τα νύχια ώστε να πετύχετε την αιμάτωση της περιοχής. Φροντίστε τη διατροφή σας, τρώτε σωστά και υγιεινά, επιλέγοντας τροφές με βιταμίνες Α,Β, C και K.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ