Η fashion expert είναι η πιο πιστή υπέρμαχος της κομψότητας. Πότε δεν την έχουμε δει με κάτι που μπορεί να θεωρεί κιτς έστω και στο ελάχιστο. Αυτή τη φορά η Βίκυ Καγιά επέλεξε την τάση των naked nails που έχει φορεθεί πολύ και σε red carpet εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης: Η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε ποια θεραπεία προσώπου κάνει κάθε μήνα

Naked nails, μία τάση που εκπροσωπεύει το κίνημα του μίνιμαλ

Η Βίκυ Καγιά, τον τελευταίο καιρό, μοιράζεται τα καθημερινά της look και μας δίνει έμπνευση για τα αντίστοιχα δικά μας. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα και πιο διαχρονικά look της, εντοπίσαμε μία τάση στο μανικιούρ της. Αυτή ονομάζεται naked nails.

naked nails

Η φυσικότητα έχει επιστρέψει δυναμικά και απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει στο μακιγιάζ, στο hairstyle αλλά και στα νύχια μας. Στα catwalks, οι κορυφαίοι makeup artists που συνεργάζονται με τους σχεδιαστές για να δημιουργήσουν μοναδικά looks, προάγουν ακόμα περισσότερο τη φυσικότητα, αφήνοντας make- up free το πρόσωπο και κάνοντας ουσιαστικά focus σε μάτια και χείλη για να δημιουργήσουν statement. Όσο για το μανικιούρ, ακόμα και εκεί βλέπουμε το φυσικό στιλ να απογειώνεται. Αυτό ονομάζεται naked nails. Τα νύχια είναι περιποιημένα, καλοσχηματισμένα, χωρίς πετσάκια, καθαρά και υγιή, χωρίς κανένα βερνίκι. Τα άβαφα νύχια έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε catwalks διάσημων σχεδιαστών, αλλά και σε red carpet . Αυτή η καθαρότητα, αυτός ο μινιμαλισμός ακόμα και στο μανικιούρ και πεντικιούρ είναι εξαιρετικός, ταιριάζει σε κάθε ηλικία, στα νέα κορίτσια, αλλά και σε μεγαλύτερες γυναίκες και απογειώνει το κομψό, ήρεμο στιλ που είναι η απόλυτη τάση της δεκαετίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ