Το πρόσωπο της παρουσιάστριας και επιχειρηματία είναι καμβάς. Παρόλα αυτά, έχουμε εντοπίσει ότι της αρέσουν και οι πειραματισμοί και είναι super updated στα trend. Έτσι, αυτή τη φορά η Δούκισσα Νομικού επέλεξε το super hot right now latte make-up.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με barbiecore μανικιούρ

Η all time classic επιλογή από τη Δούκισσα Νομικού ονομάζεται latte make-up

Μας αρέσει πάρα πολύ όταν τα viral make-up trend εμπνέονται από τις διαχρονικές αξίες του μακιγιάζ. Όπως το τελευταίο mega trend του Tiktok, latte make-up. Η Δούκισσα Νομικού προσάρμοσε το latte make-up στα προσωπικά της δεδομένα και μας έδωσε την ωραιότερη ιδέα για καλοκαιρινά μακιγιάζ.

Δούκισσα Νομικού latte make-up

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά, όμως, της νέας τάσης. Αρχικά, όπως. Και βλέπετε πρωταγωνιστής είναι το καφέ. Μία διακριτική ανάλαφρη εκδοχή του που θυμίζει το χρώμα του καφέ. Μάλιστα, αυτοί οι τόνοι κυριαρχούν σε ολόκληρο το πρόσωπο, δημιουργώντας ένα subtle μονοχρωματικό look.

Χρησιμοποιήστε καφέ για να αναδείξετε το βλέμμα σας

Το μαύρο μπορεί να είναι το αγαπημένο σας χρώμα όταν πρόκειται για eyeliner, αλλά η χρήση ενός καφέ ή χρωματιστού eyeliner μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και φωτεινότερα. Για να δείξετε τα μάτια σας πιο μεγάλα, επιλέξτε μια έγχρωμη επένδυση που μιμείται το φυσικό χρώμα των ματιών σας. Εάν έχετε baby blues, για παράδειγμα, αγγίξτε κάτι ανάλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ