Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί mega beauty inspo μας. Πάντα κλέβουμε ιδέες από τις αναρτήσεις της στο Instagram.  Σάββατο, λοιπόν, σήμερα και αναζητώντας την τέλεια απόχρωση για το μανικιούρ μας πέσαμε πάνω σε ένα παλαιότερο story της Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια επέλεξε το τέλειο κόκκινο για το μανικιούρ της και για αυτό κάναμε ρεπορτάζ.

Διαβάστε Επίσης: Το βερνίκι νυχιών που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού για τις πρώτες φθινοπωρινές εμφανίσεις

Ξέρουμε ποιο είναι το κόκκινο στο μανικιούρ της Δούκισσας Νομικού

Αρχικά να πούμε ότι σχήμα των νυχιών της Δούκισσας Νομικού είναι goals. Αυτό το οβάλ σχήμα είναι κομψότατο και συνδυάζεται υπέροχα με bold αποχρώσεις, όπως αυτό το κόκκινο.

Δούκισσα Νομικού κόκκινο μανικιούρ

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να μην αποκάλυψε με λεπτομέρειες τη χρωματική επιλογή της, όμως το έμπειρο beauty μάτι μας κατάλαβε ποια είναι. Πρόκειται για το θρυλικό no. 57 Forever Yummy από Essie Color. Μια διαχρονική απόχρωση κόκκινου που δεν θα σε προδώσει σε καμία εμφάνιση σου. 

Δούκισσα Νομικού κόκκινο μανικιούρ

Μάλιστα, το στοιχείο μας ήρθε από το παρακάτω story στο οποίο αναγνωρίσαμε τη συσκευασία.

κόκκινο μανικιούρ Δούκισσα Νομικού

Ποιο κόκκινο ταιριάζει στην επιδερμίδα σας;

Οι τόνοι των κόκκινων βερνικιών νυχιών διαφέρουν και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Παρακάτω θα βρείτε ένα μίνι οδηγό για να κάνετε την ιδανική επιλογή για εσάς.

  • Εάν η επιδερμίδα σας έχει ψυχρή απόχρωση, το καλύτερο κόκκινο βερνίκι είναι αυτό με μπλε βάση. Το σκούρο burgundy ή το σοκολατί είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά για εσάς.
  • Εάν πάλι η επιδερμίδα σας έχει θερμούς υποτόνους, τότε επενδύστε στα πιο ζεστά κόκκινα, στην απόχρωση της ντομάτας ή το καστανό κόκκινο ή το χάλκινο κόκκινο
  • Εάν ο τόνος της επιδερμίδας σας είναι πιο ουδέτερος, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο ζεστά όσο και πιο ψυχρά βερνίκια νυχιών, αλλά εμείς προτείνουμε ένα καθαρό κόκκινο βερνίκι νυχιών, μιας και οι ουδέτεροι τόνοι χρειάζονται ένα έντονο κόκκινο για να αναδειχθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ