Η Δούκισσα Νομικού, παρότι  summer girl, υποδέχεται σιγά σιγά με τις στιλιστικές και beauty επιλογές της, το φθινόπωρο. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στο μανικιούρ της και το βερνίκι νυχιών που επέλεξε. Η αποκάλυψη έγινε σε ένα από τα καθημερινά της story.

Διαβάστε Επίσης: Η τέλεια γαμήλια απόχρωση νυχιών από την Κατερίνα Καινούργιου

Το βερνίκι νυχιών της Δούκισσα Νομικού

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά, η δική μας χρωματική παλέτα έχει αλλάξει. Έχουμε αποχωριστεί τις έντονες αποχρώσεις του καλοκαιριού και έχουμε εθιστεί στους γήινους και πάντα κομψούς τόνους του φθινοπώρου. Κάτι που όπως φαίνεται ακολουθεί και η Δούκισσα Νομικού. Μετά τις τέλειες nude καλοκαιρινές αποχρώσεις που επέλεγε στις διακοπές της, ήρθε η στιγμή για το τέλειο για το πιο classy elephant grey.

Δούκισσα Νομικού βερνίκι νυχιών

Αν ψάχνετε το βερνίκι νυχιών της εβδομάδας αυτή είναι μία πολύ καλή επιλογή. Ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ ανοιχτό «καλωσορίζει» το φθινόπωρο με τον ιδανικό τρόπο.

Beauty editor’s note

Οι γήινες, φθινοπωρινές αποχρώσεις μας αρέσουν σε σχήματα νυχιών, όπως της Δούκισσας Νομικού. Τετράγωνο με στρογγυλεμένες άκρες είναι το διαχρονικότερο σχήμα νυχιών που μπορεί να υποστηρίξει τις περισσότερες αποχρώσεις βερνικιών νυχιών. Αν έχετε οβάλ σχήμα νυχιών προτιμήστε μία απόχρωση πιο ανοιχτή από αυτή της φωτογραφίας για να διατηρήσετε τα επίπεδα της κομψότητας υψηλά. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σε αυτές τις αποχρώσεις είναι ότι χάνουν τη λάμψη τους εύκολα.

Πώς να διατηρήσετε τη λάμψη του βερνικιού νυχιών σας

Μικρές συμβουλές που κάνουν τη διαφορά στη διάρκεια του μανικιούρ σας.

  • Απλώστε μηλόξυδο στα νύχια σας προτού τα βάψετε, ώστε να απομακρύνετε την ανεπιθύμητη λιπαρότητα και να εξασφαλίσετε μια κατάλληλα βάση.
  • Απλώστε ένα διάφανο βερνίκι νυχιών ανά 2-3 ημέρες, ώστε να «κλειδώσετε» το χρώμα και να εξασφαλίσετε παρατεταμένο αποτέλεσμα.
  • Ενυδατώστε τα νύχια σας με ένα έλαιο σώματος μία φορά την εβδομάδα.
  • Αν οι άκρες των νυχιών σας αρχίζουν να ξεφλουδίζουν, λιμάρετέ τες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ