Η Δούκισσα Νομικού έχει τον ιδανικό καμβά ή αλλιώς πρόσωπο για πειραματισμούς στο hairstyle της. Η τελευταία μίνι αλλαγή που έκανε στο κούρεμα της ονομάζεται wispy bangs.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού δοκίμασε τη νέα τάση στο eyeliner

Wispy Bangs ή αλλιώς πώς να γίνετε λίγο πιο Γαλλίδες

Οι αφέλειες κερδίζουν ολοένα μεγαλύτερο έδαφος στον πίνακα των τάσεων. Παρόλα αυτά, δεν είναι κάτι που θα τολμούσαν όλες οι γυναίκες. Για αυτό και σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Δούκισσας Νομικού. Στο πρόσφατο χριστουγεννιάτικο video στο profile της στο Instagram εντοπίσαμε ότι δοκίμασε το trend των wispy bangs.

Λέγονται και semi bangs και είναι εκείνες οι λεπτές αφέλειες που μπλέκονται με τα μαλλιά σας και που αν θέλετε την μια στιγμή είναι εκεί και την άλλη όχι. Οι συγκεκριμένες αφέλειες είναι πολύ λεπτές και ταιριάζουν στα ίσια, αλλά και στα σπαστά μαλλιά. Τις αγαπούν οι Γαλλίδες και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα χτενίσματα. Χαρίζουν κίνηση και style στο κούρεμα σας. Ταυτόχρονα, δίνουν έμφαση στα μάτια κάνοντας τα να δείχνουν πιο sexy. Για να δείξουν τέλειες, καλό είναι να διατηρείται τη χωρίστρα στη μέση. Παρόλα με ένα φλιπ των μαλλιών μετατρέπονται σε πλαινή φράντζα.

Editor’s Note

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αφέλειες μακραίνουν ένα εκατοστό τον μήνα, γεγονός που φυσικά εξαρτάται από τον τύπο μαλλιών της κάθε γυναίκας, αλλά υπολογίζεται κατά μέσο όρο. Επομένως, για να διατηρήσετε το σχήμα της φράντζας σας και να μην σας ενοχλεί στην καθημερινότητα, το ιδανικό είναι να επισκέπτεστε τον κομμωτή σας κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ