Μία νέα εποχή έχει εγκαινιαστεί στο μακιγιάζ μετά την πανδημία. Μία νέα εποχή που μάς θέλει πιο φυσικές από ποτέ. Στόχος είναι η επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή και ανάλαφρη και τα χαρακτηριστικά να τονίζονται ελαφρώς, χωρίς υπερβολές. Τα παραπάνω φαίνεται να τα γνωρίζει πολύ καλά η Δούκισσα Νομικού που υιοθέτησε τη νέα τάση στο eyeliner.

Η Δούκισσα Νομικού με την πιο φρέσκια πρόταση στο eyeliner

Η Δούκισσα Νομικού και ο make-up artist της, Παντελής Τουτουντζής, είναι ένα dynamic beauty duo. Ακολουθούν τις τάσεις και τις προσαρμόζουν στον υπέροχο καμβά προσώπου της Δούκισσας Νομικού. Έτσι, δε γινόταν να μη δοκιμάσουν την τελευταία τάση στο μακιγιάζ ματιών. Η Δούκισσα Νομικού υιοθέτησε τη τελευταία τάση στο eyeliner, που θέλει να τονίζει την εξωτερική γωνία με μία πολύ λεπτή γραμμή.

Δούκισσα Νομικού eyeliner

Μία λεπτή γραμμή σε καφέ απόχρωση είναι ο αντικαταστάτης των δραματικών γραμμών που είχαν κατακλύσει το you tube. Συνδυάστέ το με μία ματ καφέ σκιά και έχετε δημιουργήσει ένα σύγχρονο eye look, ιδανικό για τις πρωινές ώρες.

3 συμβουλές για να μείνει αναλλοίωτο το eyeliner

Χρησιμοποιήστε  πριν την εφαρμογή primer: Το μόνο που έχετε ρνα κάνετε είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα primer στο κάθε βλέφαρο και στη συνέχεια να κάνετε τη γραμμή eyeliner.

Πριν βάλετε το eyeliner, ξεκινήστε κάνοντας τη γραμμή- στο μήκος και πάχος που θέλεις- με ένα μολύβι ματιών. Στη συνέχεια, περάστε τη με ένα υγρό eyeliner. Το μολύβι θα έχει ήδη δημιουργήσει μια σταθερή βάση πάνω στην οποία το eyeliner θα γλιστρά με ευκολία.

Αν το πρόσωπό σας παραμένει λιπαρό, ακόμα και μετά από έναν καλό καθαρισμό, η λύση βρίσκεται στο αδιάβροχο eyeliner. Η αδιάβροχη εκδοχή του δεν πρόκειται να «σπάσει», ούτε να χαλάσει και έτσι το μακιγιάζ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ