Ο φετινός χειμώνας με μία φράση είναι η αποθέωση του glam goth. Σκούρες αποχρώσεις, μυστηριώδη vibes και γενικότερα μία femme fatale αισθητική επικρατεί στα feed, fy και pinterest board μας. Η Δέσποινα Καμπούρη, όμως, έφερε μία νέα πρόταση για το χειμερινό μανικιούρ. Πιο φωτεινή και icy ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε.

Το χειμερινό μανικιούρ που σίγουρα θα αντιγράψουμε

Οι icy αποχρώσεις είναι υπέροχες και super classy το χειμώνα. Μέσα στα μαύρα του χειμώνα, συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί αυτό το old money, quiet luxury aesthetic που δεν παύει ποτέ να είναι της μόδας. Όταν αναφερόμαστε στις icy αποχρώσεις εννοούμε αυτά τα χρώματα που θυμίζουν τους υποτόνους του χιονιού, του ουρανού τη χειμερινή περίοδο. Κάτι αντίστοιχο επέλεξε και η Δέσποινα Καμπούρη για το χειμερινό μανικιούρ της και μάς δίνει έμπνευση.

χειμερινό μανικιούρ

Το γκρι του πάγου αναδεικνύει υπέροχα τα squoval νύχια της. Μάλιστα, αυτή την πρόταση μπορείτε να την μετατρέψετε και σε super Christmassy αν εφαρμόσετε glitter στις άκρες των νυχιών.

Editor’s Note: Κατά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μανικιούρ, ζητήστε από την αισθητικό αντί για απλή κρέμα, στο μασάζ χεριών να χρησιμοποιήσει μια αντηλιακή! Ακούγεται παράξενο όμως ο δείκτης προστασίας θα λειτουργήσει ευεργετικά στο δέρμα. Οι δείκτες UV θα προστατέψουν από την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι λάμπες από τη συσκευή του ημιμόνιμου μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Η Δέσποινα Καμπούρη με το yves klein mani

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ