Χαιρόμαστε πολύ όταν εντοπίζουμε μία τάση και τη βλέπουμε να επαναλαμβάνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Κατερίνα Καινούργιου, πριν λίγες εβδομάδες, δοκίμασε το Yves Klein μπλε στο μανικιούρ της και τώρα βλέπουμε και τη Δέσποινα Καμπούρη με το trend.
Διαβάστε Επίσης: Πώς η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε πιο μαυρισμένη

Το Yves Klein μανικιούρ είναι η πιο artsy τάση

Το Yves Klein μπλε είναι το χρώμα που δημιούργησε ο ομώνυμος καλλιτέχνης. Λάτρευε το μπλε και το έκανε κεντρικό θέμα της δουλειάς του το 1958 εκθέτοντας μονοχρωματικά, μπλε έργα χωρίς μεγάλη επιτυχία. Μέσω μίας διαφορετικής τεχνικής, και σε συνεργασία με τον Edouard Adam, έναν προμηθευτή καλλιτεχνικών ειδών (το κατάστημά του υπάρχει ακόμα Boulevard Edgar-Quinet στο Montparnasse), ο Yves Klein κατάφερε να διατηρήσει τη φωτεινότητα του μπλε όπως την ήθελε, όπως αυτή ζούσε στο μυαλό του, και να φτιάξει την αποκλειστικά δική του απόχρωση. Η έκρηξη χρώματος που επικρατεί τη φετινή σεζόν, έφερε στο προσκήνιο τη χαρακτηριστική μπλε απόχρωση. Το μακιγιάζ γίνεται πιο ενδιαφέρον και κυρίες όπως η Κατερίνα Καινούργιου και Δέσποινα Καμπούρη δοκιμάζουν την Yves Klein απόχρωση για το μανικιούρ τους.  

yves klein μανικιούρ

Έντονο, καλοκαιρινό, όμορφο, κολακευτικό και αριστοκρατικό. Είναι ένα μπλε που θα θέλετε να έχετε στα χέρια και τα πόδια σας όλο το καλοκαίρι. Extra bonus ότι ταιριάζει το ίδιο σε κοντά και μακριά νύχια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ