Είναι μία από τις πιο φρέσκιες Ελληνίδες ηθοποιούς και οι beauty επιλογές της είναι inpo για άλλα κορίτσια. Δεν μοιράζεται, συχνά, τις προτιμήσεις της, αλλά όταν το κάνει πάντα παίρνουμε έμπνευση. Αυτή τη φορά, η Δανάη Παππά είπε «ναι» στην τάση των cashmere nails.

Κομψό mani από τη Δανάη Παππά με την πρόταση των cashmere nails

Υπάρχει λόγος που το cashmere συνδέεται άμεσα με το χειμερινό ντύσιμο, την «ήσυχη» πολυτέλεια και θεωρείται το πιο αγαπημένο της σεζόν. Ένα υπέροχο κασμιρένιο πουλόβερ είναι μια ευπρόσδεκτη και άξια προσθήκη σε κάθε γκαρνταρόμπα. Είναι επίσης μια επένδυση – καθώς διαρκεί για πολύ καιρό. Είναι αποτελεί ένα ύφασμα άνετο που «αναπνέει» και φυσικά, δεν αφήνει το κρύο να διαπεράσει στο σώμα σας, διατηρώντας σας ζεστή, εκτός από υπερβολικά κομψή. Αυτή την αίσθηση άνεσης αποπνέει και το μανικιούρ που προτίμησε η Δανάη Παππά επιλέγοντας τα cashemere nails. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μανικιούρ σε neutral, ακριβές αποχρώσεις με υφή σχεδόν ματ.

Η Δανάη Παππά με cashmere nails

Δεν υπολείπεται γυαλάδας, αλλά δεν είναι και απόλυτο ματ. Ως trend μπορεί να δείξει υπέροχο σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, αρκεί να βρείτε την ιδανική nudeα πόχρωση για εσάς. Θα λέγαμε ότι είναι κάτι σαν να επιλέγετε foundation. Aυτό που, επίσης, πρέπει να προσέχετε είναι ότι να είναι προσεγμένο και περιποιημένο το μανικιούρ και κατά κύριο λόγο απαλλαγμένο από επωνύχια.

Διαβάστε Επίσης: Η Δανάη Παππά με την τάση του waterline eyeliner

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ