Η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική ευκαιρία για πιο χαλαρές εμφανίσεις. Αν είστε σε αναζήτηση inspo για το look σας, η Χριστίνα Μπόμπα έχει μία πολύ ωραία πρόταση για χτένισμα της Κυριακής.

Διαβάστε Επίσης: Η Χριστίνα Μπόμπα με την μοντέρνα εκδοχή του κόκκινου κραγιόν

Η Χριστίνα Μπόμπα σε μία casual εμφάνιση με ένα νεανικό και εύκολο χτένισμα της Κυριακής

Τη Κυριακή θα σας προτείνουμε να αφήσετε τις υπερβολές και να αφήσετε να υπερισχύσει η girly πλευρά σας. Κάτι που κάνει ανά φάσεις και η Χριστίνα Μπόμπα μόνο που αυτή τη φορά θα αντιγράψουμε το χτένισμα της για την ημέρα της Κυριακής.

Χριστίνα Μπόμπα χτένισμα Κυριακής

Πρόκειται για αυτές τις all time classic braids που «αγκαλιάζουν» περιμετρικά το κεφάλι. Όπως θα δείξε ταιριάζουν υπέροχα με τα μακριά σπαστά μαλλιά της. Τόσο απλές που, όμως, δίνουν χαρακτήρα και style σε ένα χτένισμα. Η τεχνική πλεξούδας που επέλεξε ονομάζεται ολλανδική. Παρόμοια με τη γαλλική πλεξούδα, χωρίζουμε τα μαλλιά μας σε τρία τμήματα. Ξεκινάμε από τα δεξιά και σταυρώνουμε το κομμάτι κάτω από το μεσαίο τμήμα αντί να το σταυρώσουμε όπως θα κάναμε με τη γαλλική πλεξούδα. Καθώς σταυρώνουμε, συνεχίζουμε να προσθέτουμε περισσότερα κομμάτια μαλλιών κάθε φορά που κάνουμε τη πλεξούδα. Στη συνέχεια, από την αριστερή πλευρά, περνάμε το κομμάτι από το αριστερό σας χέρι κάτω από το μεσαίο σκέλος, περνώντας το στο δεξί σας χέρι. Συνεχίζουμε αυτό το σχέδιο σε όλο το μήκος των μαλλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ