Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τη πιο θηλυκή της περίοδο, αποδεικνύοντας ότι η μητρότητα μπορεί να γεμίσει αυτοπεποίθηση τις γυναίκες. Η πρόταση της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα των παραπάνω. Μάλιστα, ξεχωρίσαμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε την μοντέρνα εκδοχή του κόκκινου κραγιόν.

Η Χριστίνα Μπόμπα με την μοντέρνα εκδοχή του κόκκινου κραγιόν όπως Χέιλι Μπίμπερ και Κάιλι Τζένερ

Το κόκκινο κραγιόν είναι μία διαχρονική επιλογή που δε θα σταματήσει να μας απασχολεί. Μικρές διαφοροποιήσεις, όμως, πάντα είναι καλοπροαίρετες για να αναβαθμίσουμε το  style μας. Μία τέτοια έρχεται και από τη Χριστίνα Μπόμπα και τη μοντέρνα εκδοχή κόκκινου κραγιόν που επέλεξε.

Χριστίνα Μπόμπα κόκκινου κραγιόν

Τα glossy κόκκινα χείλη κατακτούν ολοένα και περισσότερο τα fy και τα feed. Η  glossy υφή έχει πολλά benefits. Σε αντίθεση με το κραγιόν, το gloss διατηρεί το μακιγιάζ φρέσκο. Πάνω από όλα όμως, χάρη στη λαμπερή του όψη πιάνει το φως πιο εύκολα και έτσι χαρίζει την αίσθηση ότι έχουμε πιο juicy χείλη και ταιριάζει σε κάθε τύπου μακιγιάζ και σε κάθε ηλικία. Τέλος, μην ξεχνάς ότι τα lip glossies είτε χρησιμοποιούνται μόνα τους στα χείλη, είτε ως στρώση πάνω σε κραγιόν ή σε μολύβι χειλιών, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και φρέσκο.

Tip: Σημαντική προϋπόθεση για ένα άψογο glossy αποτέλεσμα, να έχετε ενυδατώσει και περιποιηθεί πολύ καλά τα χείλη σας, ιδίως σε περίπτωση που εμφανίζετε ξηρότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ