Η επιχειρηματίας και content creator έχει κάνει το απόλυτο freshen up στο style της, τους τελευταίους μήνες. Αυτό, παράλληλα, σημαίνει ότι υιοθετεί όλα τα τελευταία trend.  Έτσι, εντοπίσαμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα, αυτή τη φορά, προτίμησε ένα αξεσουάρ που βλέπουμε παντού τελευταία. Μία super cute επιλογή στο πιο ζωηρό χρώμα.

Χριστίνα Μπόμπα, πιο cuteαπό ποτέ με το viral αξεσουάρ

Keywords που πρέπει να κρατήσετε από αυτό το άρθρο είναι preppy, balletcore και «ήσυχη πολυτέλεια» καθώς συνδέονται στο 100% με την επιλογή που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, επιλέγοντας το πιο cute αξεσουάρ. Oι φιόγκοι εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά και γίνονται μέρος του καθημερινού styling.

Η Χριστίνα Μπόμπα με φιόγκο στα μαλλιά

Ξεκινήσαμε από τη F/W συλλογή του οίκου Chanel για το 2021-2022 και συνεχίζοντας με τη F/W 2023 -24 συλλογή του οίκου Valentino έβαλαν στο παιχνίδι του στιλ το θηλυκό αυτό αξεσουάρ- λεπτομέρεια και κλασικοί φιόγκοι, που θυμίζουν παπιγιόν, κοσμούν μίνι φορέματα, φούστες στην απόχρωση του κόκκινου για φέτος, αλλά και τα μαλλιά μας.  Το καλό με αυτή την τάση, εκτός του ότι είναι πανεύκολο να υιοθετηθεί, είναι το γεγονός πως υπάρχουν αμέτρητα στιλ φιόγκων και άρα μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά διαφορετικά στιλ. Από υπερμεγέθεις μέχρι μικρούς, μαύρους ή χρωματιστούς, από σατέν, οργάντζα ή βελούδο, η αγορά έχει γεμίσει με φιόγκους κάθε αισθητικής που προστίθενται αβίαστα σε κοτσίδες και κότσους. Μάλιστα, στη περίπτωση της content creator έδωσε όγκο.

Διαβάστε επίσης: Η Χριστίνα Μπόμπα με το τελευταίο trend στο μακιγιάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ