Η Χριστίνα Μπόμπα, τελευταία, μας τροφοδοτεί με τα τελευταία trend στο μακιγιάζ αλλά και στα χτενίσματα. Αυτή την περίοδο, δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλο και περισσότερα videos ξεπηδούν στο YouTube δείχνοντας πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας φακίδες στο πρόσωπό σας, για να κάνετε ακόμη πιο καλοκαιρινή την επιδερμίδα σας. Είτε έχετε φυσικά freckles, που επιθυμείτε να τονίσετε είτε απλώς θέλετε να δημιουργήσετε κι εσείς τις δικές σας φακίδες, υπάρχει τρόπος, ιδιαίτερα εύκολος και γρήγορος. Αυτός είναι ήταν και ο στόχος της επιχειρηματία με το τελευταίο tutorial.

Η Χριστίνα Μπόμπα πιο γλυκιά από ποτέ με το τελευταίο trend στο μακιγιάζ

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να δώσει μία girly πινελιά στο make-up της, δοκιμάζοντας το τελευταίο trend στο μακιγιάζ. Ποιο είναι αυτό; Οι φακίδες! 

Η Χριστίνα Μπόμπα φακίδες

Για να δημιουργήσετε τις δικές σας φακίδες, καλό είναι να βρείτε πρώτα τα ακριβή σημεία στα οποία θα τις σχηματίσετε.

Εάν είστε αρχάριες και κάνετε κάτι τέτοιο για πρώτη φορά, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο μολύβι ματιών, που προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και σταθερότητα με τις κινήσεις. Κάντε μικρές βουλίτσες στα σημεία που προαναφέρθηκαν χωρίς όμως να πιέζετε πάρα πολύ το μολύβι πάνω στην επιδερμίδα σας, διότι θα δείξουν πιο έντονες απ’ όσο πρέπει και δε θέλουμε κάτι τέτοιο. Ο σκοπός είναι να φαίνονται φυσικές. Ωστόσο, εάν η απόδοση είναι έντονη, μπορείτε να πάρετε ένα σφουγγαράκι, να ψεκάσετε πάνω του λίγο setting spray και να ταμπονάρετε τα σημεία αυτά, για να απαλύνετε το χρώμα των φακίδων. Φυσικά, σημαντικό ρόλο για τη δημιουργία φακίδων έχει και η ιδανική απόχρωση, που πρέπει να έχετε για να τις πετύχετε και να δείχνουν φυσικές. Εάν είστε ξανθιά, επιλέξτε ένα μολύβι σε ανοιχτή καφέ απόχρωση, για να ταιριάζει άψογα με το χρώμα του δέρματός σας, ενώ εάν είστε καστανομάλλα, προτιμήστε τον αντίστοιχο τόνο. Οι μελαχρινές καλό είναι να χρησιμοποιήσετε κι εσείς μια σκούρα καστανή απόχρωση και όχι μαύρη, γιατί μπορεί να φαίνεται αρκετά έντονη και καθόλου φυσική. Τέλος, οι κοκκινομάλλες, αρκεστείτε σε ένα ανοιχτό καφέ μολύβι, ενώ εάν μπορέσετε να βρείτε κι ένα σε κόκκινο τόνο, ακόμη καλύτερα.

Διαβάστε Επίσης: Η Χριστίνα Μπόμπα με το ιδανικό χτένισμα για να ξυπνήσετε με τέλεια μαλλιά, τη Δευτέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ