Δικαιωματικά ο beauty όρος glazed donut ανήκει στη Χέιλι Μπίμπερ. Ξεκίνησε με το πολυπόθητο glazed donut skin και το τώρα το glazed donut μανικιούρ έχει γίνει viral. Είναι η επιλογή που έκαναν πολλές για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και τώρα έχουμε και τη φθινοπωρινή εκδοχή από το μοντέλο.

Glazed donut μανικιούρ και το φθινόπωρο

Αν έχετε χάσει τη τάση να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία τεχνική που θα σας χαρίσει ένα ημιδιάφανο, λαμπερό αλλά και ταυτόχρονα κομψό αποτέλεσμα. Στην ουσία επιλέγουμε ένα sheer βερνίκι νυχιών οποιαδήποτε απόχρωσης. Δεν κάνουμε δύο στρώσεις, αλλά μία. Το αποτέλεσμα θέλουμε να είναι διάφανο και για δεύτερη στρώση περνάμε μία πούδρα νυχιών που χαρίζει αυτό το περλέ εφέ. Η Χέιλι Μπίμπερ, το καλοκαίρι, υιοθέτησε το trend με αποχρώσεις, όπως το milky white και το neon yellow. Η φθινοπωρινή εκδοχή του glazed donut μανικιούρ έχει ως βάση τις γήινες αποχρώσεις.

glazed donut μανικιούρ

Όπως, μας έδειξε και στο Tiktok μπορεί να εφαρμοστεί και σε γήινες αποχρώσεις, βλέπετε καφέ.

3 tips για πιο μακριά νύχι

Το trend ταιριάζει απόλυτα στα μακριά almond shaped νύχια, αν τα νύχια σας δε μακραίνουν, ακολουθήστε τα παρακάτω:

Πριν πάτε για ύπνο θρέψτε την επιφάνεια των νυχιών, αλλά και τα πετσάκια εφαρμόζοντας λίγο ενυδατικό έλαιο (καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας ή jojoba) και κάνε απαλό μασάζ με τα ακροδάχτυλά σου μέχρι να απορροφηθεί.

Αν τα νύχια σας είναι εύθραυστα και σπάνε, δοκιμάστε να φοράτε γάντια όσο κάνετε δουλειές του σπιτιού, που χρειάζονται σκληρά καθαριστικά προϊόντα, όπως το πλύσιμο των πιάτων.

Ενσωματώστε στη ρουτίνα περιποίησης των νυχιών σας μια ειδική θεραπεία ενδυνάμωσης, που θα βρεις στο φαρμακείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ