Η ηθοποιός αγαπά τα κυματιστά μαλλιά και γενικά δεν την έχουμε συνηθίσει με updos. Όταν τα επιλέγει προτιμά τα low bun ή τις γαλλικές ultra cool πλεξίδες. Η διαφορετική επιλογή που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μάς κέντρισε την προσοχή, καθώς το χτένισμα της κάνει αυτόματο lift στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με το trend των lip gloss nails

Το πιο εύκολο χτένισμα για άμεσο lift προσώπου

Μας αρέσουν πολύ τα casual look της Αθηνάς Οικονομάκου, καθώς πάντα έχουμε να πάρουμε κάτι από αυτά. Αυτή τη φορά μας άρεσε πολύ που συνδύασε το top της με ντεκολτέ με ένα high ponytail, ένα χτένισμα που αναδεικνύει τα κόκκαλα του προσώπου και κάνει lift προσώπου εύκολα και γρήγορα.

χτένισμα lift προσώπου

Ένα από τα πιο ωραία χτενίσματα για τις βραδινές εξόδους που θέλετε να εντυπωσιάσετε είναι η ψηλή αλογοουρά. Χτενίστε πολύ καλά τα μαλλιά σας και τραβήξτε τα προς τα πίσω, διασφαλίζοντας πως δεν πετάει τίποτα – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και προϊόντα κατά του φριζαρίσματος για να το πετύχετε. Πιάστε τα όσο πιο ψηλά γίνεται και δέστε τα με ένα διακριτικό κοκαλάκι ή με μια τούφα που θα γυρίσετε γύρω από το λαστιχάκι.  Το ελαφρύ τράβηγμα που προκαλεί ο συγκεκριμένος τύπος αλογοουράς περιορίζει την χαλάρωση της επιδερμίδα και ανορθώνει τα μάτια. Η ψηλή αλογοουρά αναδεικνύει στο 100% το οβάλ σχήμα προσώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ