Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δεν αγαπά τις extravaganzas στα beauty look της. Είναι σταθερή στα make-up και hair look που προτιμά. Το ίδιο ισχύει και για τα mani της. Τελευταία της επιλογή ένα classy, διαχρονικό nail art με ένα twist. Η Αθηνά Οικονομάκου δοκίμασε το milky french μανικιούρ.

Κάντε το όπως η Αθηνά Οικονομάκου με milky french μανικιούρ αυτό το καλοκαίρι

Τα ολόλευκα νύχια είναι ωραία τις πρώτες ημέρες επιλογής τους, όμως όσο μαυρίζουμε και ενδεχομένως χάνουν τη γυαλάδα τους, παύουν να είναι κομψά. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μία εναλλακτική η οποία συνδυάζει το λευκό και το γαλλικό μανικιούρ, το milky french μανικιούρ.

milky french μανικιούρ

Μία πρόταση που είχε κάνει στο παρελθόν και η Χέιλι Μπίμπερ. Το milky manicure συνδυαστικά με την κατάλευκη γραμμή του γαλλικού είναι μία διακριτική και chic επιλογή που στην ουσία συνδυάζει δύο αποχρώσεις: Μία παλ ροζ απόχρωση που θυμίζει αυτή της βάσης του κλασικού γαλλικού μανικιούρ και μία πιο λαμπερή, ημιδιάφανη- διάφανη λευκή. Αυτός ο συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια όμορφη γαλακτερή απόχρωση που αποπνέει έναν clean, πολύ κομψό αέρα, συμπληρώνοντας αθόρυβα οποιοδήποτε look σε οποιαδήποτε περίσταση. Το καλύτερο part, είναι ότι η συγκεκριμένη τάση ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, καθώς η απόχρωση δείχνει εξίσου κολακευτική σε πολύ σκούρες έως πολύ ανοιχτές επιδερμίδες, ενώ μπορεί να υιοθετηθεί εξίσου όμορφα απ’ όλα τα σχήματα νυχιών, από τα πολύ κοντά και τετράγωνα έως τα πιο μακριά και αμυγδαλωτά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ