Αν είσαι αναγνώστρια του ok!mag,  τότε γνωρίζει την αδυναμία μας στη Χέιλι Μπίμπερ. Αν είσαι δε και από τις πιστές, τότε έχεις πειστεί ότι παρακολουθούμε στενά τα μανικιούρ της. Αυτή τη φορά υιοθέτησε το 2023 trend στο γαλλικό μανικιούρ.

Το 2023 μας συστήνει ένα διαφορετικό, αλλά και κομψό μανικιούρ

Η Χέιλι Μπίμπερ μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά τα beauty tips στο TikTok.  Σε ένα από τα τελευταία βίντεο της στην εφαρμογή εντοπίσαμε το 2023 trend στο γαλλικό μανικιούρ και φυσικά σας το παρουσιάζουμε. Αν αυτή τη στιγμή, ψάξετε τις τάσεις στα μανικιούρ στο Google θα εντοπίσετε ότι το milky french ανεβαίνει γοργά  στα rank των προτιμήσεων. Έτσι μία trendsetter σαν τη Χέιλι Μπίμπερ δε γινόταν να μη το δοκιμάσει από τις πρώτες.

2023 γαλλικό μανικιούρ

Το milky french είναι το πιο fresh και chic μανικιούρ που, φέτος μπαίνει πιο δυναμικά. Σύμφωνα με τις τάσεις του 2023 που βλέπουμε σε όλα τα διεθνή catwalks, τα μακριά νύχια σε ανοιχτόχρωμους και ημιδιαφανείς τόνους –το τυπικό λευκό μανικιούρ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία–επικράτησαν ιδιαίτερα. Η milky απόχρωση είναι εύκολη να συνδυαστεί, κολακεύει τα χέρια και δίνει πάντα ένα updated αποτέλεσμα.

Πώς να επιτύχετε τo milky effect

Το μυστικό είναι να τοποθετήσετε μια στρώση βερνικιού και να ενισχύσετε τη λάμψη με ένα καλό top coat που θα προστατέψει τον watery τόνο που προορίζεται να έχουν τα νύχια. Απλώς πρέπει να επιλέξετε ένα βερνίκι και να εφαρμόσετε μια στρώση για να ενισχυθεί αργότερα με ένα top coat που σταθεροποιεί τη γυαλάδα και σφραγίζει το βερνίκι. Είναι ένα πολύ elegant μανικιούρ, πολύ κολακευτικό, λειτουργικό και εύκολο ανά πάσα στιγμή, μακριά από τη μόδα και με ένα πλεονέκτημα που δεν έχουν οι άλλες αποχρώσεις, αφού σπάνια μας κουράζει λόγω της ευελιξίας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ