Η ηθοποιός δεν μας συνηθίζει σε ιδιαίτερους πειραματισμούς στα make-up look της. Ξέρει πολύ καλά τι της πηγαίνει και το επαναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία κάθε φορά. Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου μάς δείχνει πως να αναδείξουμε το eyeliner μας.

Διαβάστε Επίσης: Το μανικιούρ που επέλεξαν Αθηνά Οικονομάκου και Φαίη Σκορδά και αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδωσε έμπνευση για την επόμενη φορά που θα φορέσουμε eyeliner

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπά το eyeliner, αλλά αυτή τη φορά το φόρεσε με διαφορετικό τρόπο. Σε πρόσφατο post της με total denim look, εντοπίσαμε με μία νέα τεχνοτροπία στην εφαρμογή του υγρού eyeliner. Σύριζα στο άνω βλέφαρο χρησιμοποίησε μία ματ παστέλ σκιά και με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε η μαύρη γραμμή. Φαίνεται πολύ πιο έντονη και ακριβής.

Αθηνά Οικονομάκου eyeliner

Επίσης, η μωβ απόχρωση βοηθά το καστανό των ματιών να δείξει πιο ζωηρό και σε κάποιες περιπτώσεις με πράσινες αποχρώσεις.

Πιθανά λάθη που κάνετε με το eyeliner

Το εφαρμόζετε στο κάτω βλέφαρο. Η υφή του υγρού eyeliner θα το κάνει να τρέχει εύκολα κάτω από τα μάτια σας, αν το χρησιμοποιήσετε στο κάτω βλέφαρο των ματιών. Γι ‘αυτό σας συμβουλεύουμε να θυμηθείτε έναν άλλο χρυσό κανόνα: το υγρό eyeliner είναι μόνο για το πάνω βλέφαρο, για το κάτω υπάρχει το κλασσικό μολύβι.

Ξεκινάτε από το εσωτερικό του ματιού. Ανεξάρτητα από το σχήμα των ματιών σας ή το στυλ της γραμμής που θέλετε να σχηματίσετε, δοκιμάστε να ξεκινήσετε από το… τέλος: βάλτε μια τελεία στο σημείο που θέλετε να τελειώνει η γραμμή του eyeliner, στην εξωτερική γωνία των ματιών. Για να είστε σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο και στα δύο μάτια, κρατήστε τα ανοιχτά όσο αποφασίζετε για το τελείωμα της γραμμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ