Η Φαίη Σκορδά έχει υπέροχα άκρα. Μάλιστα, τα χέρια της αναδεικνύουν κάθε τύπο μανικιούρ, είτε τo αμυγδαλωτό σχήμα, είτε αυτό που έχει υιοθετήσει, τελευταία, το τετραγωνισμένο με στρογγυλεμένες άκρες. Μάλιστα, αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στην απόχρωση. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε μία για το μανικιούρ της η οποία, μάλιστα, είναι σχεδόν ίδια με αυτή που προτίμησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Φαίη Σκορδά με το ίδιο καλοκαιρινό μανικιούρ με την Αθηνά Οικονομάκου

Όσο σίγα-σιγά η επιδερμίδα μας αποκτά σταρένια όψη, τόσο πιο προσεχτικοί πρέπει να είμαστε στην επιλογή των αποχρώσεων στο μανικιούρ μας. Τα έντονα/bold χρώματα είναι εύκολο να καταλήξουν σε μία κιτς επιλογή όταν δημιουργούν έντονες αντιθέσεις με την επιδερμίδα. Τα παραπάνω φαίνεται να γνωρίζουν Φαίη Σκορδά και Αθηνά Οικονομάκου. Η πρώτη προτίμησε το καθαρό κόκκινο και η Αθηνά Οικονομάκου που είπε «ναι» στο κοραλλοκόκκινο.

Φαιη Σκορδά μανικιούρ Αθηνά Οικονομάκου

Ίδιο χρώμα, διαφορετικοί τόνοι, όμως κομψό αποτέλεσμα. Το φλογερό κόκκινο, μια από τις διαχρονικότερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε βερνίκι. Μας φέρνει αμέσως στο μυαλό αναμνήσεις γεμάτες φως, ενώ παράλληλα είναι σούπερ θηλυκό και κομψό. Ανάλογα με το πόσο θέλετε να τολμήσετε, μπορείτε να επιλέξετε απλά κόκκινα μανικιούρ σε cherry, πιο πορτοκαλί ή μεταλλικές αποχρώσεις. Είναι μία επιλογή που θα αναδείξει τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα και συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ