Η Αθηνά Οικονομάκου είναι girl inspo για το τμήμα ομορφιάς του ok!mag. Δεν είναι λίγες οι φορές που αντιγράφουμε τις επιλογές της. Μία από αυτές και το ιδανικό κόκκινο βερνίκι νυχιών για τις διακοπές.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου δοκίμασε τη νέα τάση στις ανταύγειες

Ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών που κολακεύει το μαύρισμα

Δεν είναι λίγες αυτές που αγαπούν το κόκκινο βερνίκι νυχιών και είναι η βασική τους επιλογή χειμώνα και καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, ως απόχρωση δεν μπορείτε να τη χαρακτηρίσετε άκρως καλοκαιρινή. Η Αθηνά Οικονομάκου, όμως, μάς δείχνει ποιοι είναι οι σωστοί υποτόνοι για να επιλέξουμε το φλογερούς μήνες και τους θερινούς μήνες. Όπως, βλέπετε και στο παρακάτω story η ηθοποιός προτίμησε μία κοραλλοκόκκινη απόχρωση.

Αθηνά Οικονομάκου κόκκινο βερνίκι νυχιών

Αυτός είναι και ο ιδανικός τόνος. Οι θερμοί υποτόνοι που εμπεριέχει ως απόχρωση είναι ιδανική για να αναδείξουν το μαύρισμα και το μανικιούρ σας να δείξει πιο φωτεινό.  Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόχρωση συνδυαστικά με το αμυγδαλωτό σχήμα δείχνει τα δάχτυλα πιο λεπτεπίλεπτα. Ταιριάζει απόλυτα με τα χρυσά κοσμήματα και είναι η ιδανική επιλογή αν αγαπάτε τα μαύρα ρούχα το καλοκαίρι Μας αρέσει και στο πεντικιούρ καθώς μας βγάζει με τη δύσκολή θέση του ποιου σανδάλι να επιλέξουμε, καθώς συνδυάζεται με όλα. Extra bonus σε αυτή την επιλογή είναι το γεγονός ότι δύσκολα ένα κόκκινο μανικιούρ δε θα δείξει κομψό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ