Η Αθηνά Οικονομάκου είναι fashionista. Aυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε της εμφάνιση. Τα look της πάντα εμπεριέχουν κάποιο trend, προσαρμοσμένο στην προσωπικότητα της. Αυτή τη φορά την προσοχή μας τράβηξε το χτένισμα της και πιο συγκεκριμένα τα αξεσουάρ μαλλιών που προτίμησε.

Διαβάστε Επίσης: Το beauty πρόβλημα που αντιμετώπισε η Αθηνά Οικονομάκου στην εγκυμοσύνη

Τα αξεσουάρ μαλλιών που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου και δεν λείπουν από τα catwalk

Ένα ρετρό χτένισμα προτίμησε η Αθηνά Οικονομάκου με κύριο χαρακτηριστικό αυτού τη χωρίστρα στη μέση. Δεν έχουμε συνηθίσει την ηθοποιό με το συγκεκριμένο τύπο χωρίστρας και μας αρέσει πολύ.

Αθηνά Οικονομάκου μαλλάι

Βεβαία, τη διαφορά έκαναν τα αξεσουάρ μαλλιών σε αυτό το hairstyle. Είμαστε σίγουροι ότι κάπου τα έχετε δει ξανά. Τα backstage clips-όπως συνήθως ονομάζονται- είναι τα τέλεια clip για να μη σπάει η τρίχα.; Δεν «τσαλακώνουν» την τρίχα, βοηθάνε στο να πιάσετε τα μαλλιά σας χωρίς να καταστρέψετε το χτένισμα σας. Διατηρούν τις μπούκλες που δημιουργήσατε, σε τέλεια φόρμα. Επίσης, πλέον, είναι μία ultra fashionable επιλογή που «στολίζει» τα μαλλιά με τον coolest τρόπο.

  • Να θυμάστε ότι: Τα hair accessories επιτελούν δύο σημαντικούς ρόλους. Εκτός του ότι είναι ultra stylish και μπορούν να προσδώσουν ένα πολύ upgraded και μοντέρνο αποτέλεσμα στο όλο στυλ μας, είναι ικανά να καμουφλάρουν όλες τις bad hair days μας. Θα δοκιμάζατε το αξεσουάρ μαλλιών που προτίμησε η Αθηνά Οικονομάκου;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ