Η Αθηνά Οικονομάκου, μαζί με τον hairstylist Νικόλα Βιλλιώτη, είναι αγαπημένο μας beauty combo. Πάντα, έχουν μία νέα πρόταση για μαλλιά μας. Όπως, αυτό το καλοκαιρινό χτένισμα που κάνει άμεσα lift στα πρόσωπο.

Διαβάστε Επίσης: Τα αξεσουάρ μαλλιών που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου και πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες

Ένα καλοκαιρινό χτένισμα που ανορθώνει ή καλύτερα κάνει lift στα χαρακτηριστικά του προσώπου

Σε event μόδας παρευρέθηκε, πριν λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου και εντυπωσίασε με την παρουσία της. Εμείς, φυσικά, στο beauty department του ok!mag.gr επικεντρωθήκαμε στο beauty look της ηθοποιού.

cornrow braids

Το καλοκαιρινό χτένισμα που υιοθέτησε η Αθηνά Οικονομάκου, δια χειρός Νικόλα Βιλλιώτη, είναι mega trend και σαν extra bonus κάνει lift στο πρόσωπο. Το όνομα τους tribal braids ή αλλιώς cornrow braids και θυμίζει τα παραδοσιακά χτενίσματα της αφρικανικής κουλτούρας. Επειδή είναι σίριζα τραβηγμένο στο κεφάλι ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς νυστέρι. Επίσης είναι ακλόνητο σε δυσμενείες καιρικές συνθήκες όπως υπερβολική ζέστη και αέρας.

Cornrow braids για όλο το καλοκαίρι

Το συγκεκριμένο πλέξιμο μπορεί να πραγματοποιηθεί και ως μία μόνιμη επιλογή χτενίσματος. Καλοκαιρινό έχει κάνει την παρουσία του εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακόμα και στην Ελλάδα και μάλιστα αποτελούσε τεράστια τάση στα τέλη των 90s. Τα μαγαζιά που διατηρούν οι μετανάστριες από την Αφρική στο κέντρο της Αθήνας ειδικεύονται σε αυτό το χτένισμα που έχει σαν χαρακτηριστικό τα δεκάδες λεπτά πλεξιδάκια τα οποία πλέκονται με το χέρι, μαζί με συνθετικό μαλλί εκτός από τη φυσική τρίχα και στις άκρες τους σταθεροποιούνται συνήθως με κάψιμο της συνθετικής τρίχας η οποία έχει την ιδιότητα να κολλάει όταν φλέγεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ