Μας αρέσει πολύ όταν celebrity αναδεικνύουν τη φυσικότητα τους, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να είμαστε ομορφές και με αυτοπεποίθηση, χωρίς υπερβολές. Έτσι δεν γινόταν να μην σχολιάσουμε τη selfie που πόσταρε η Αθηνά Οικονομάκου χωρίς μακιγιάζ. Μάλιστα, «έκρυβε» και ένα trend που θα βοηθήσει να αναδείξετε τα μάτια σας.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με milky french μανικιούρ

Η Αθηνά Οικονομάκου χωρίς μακιγιάζ, αλλά με brow lamination

Η τάση για τελείως «γυμνή» βάση είναι ένα trend που κατακτά τον κόσμο των social media και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Είναι πολύ απελευθερωτικό να αποδεχτούμε τις ατέλειες μας και να δείχνουμε τα χαρακτηριστικά μας έως έχουν. Βέβαια, πλέον, υπάρχουν και τεχνικές που μας βοηθούν να δείξουμε υπέροχες χωρίς μακιγιάζ. Αντίστοιχα, υπέροχη έδειξε και η Αθηνά Οικονομάκου, χωρίς μακιγιάζ έχοντας κάνει brow lamination.

Αθηνά Οικονομάκου χωρίς μακιγιάζ

Το brow lamination είναι μια μη επεμβατική θεραπεία, που δίνει στα φρύδια ένα φυσικό αποτέλεσμα, τα ανασηκώνει και τα κάνει πιο λαμπερά. Η θεραπεία είναι ιδανική για όσες αναζητούν τρόπους να φαίνονται τα φρύδια τους πιο γεμάτα και πυκνά, ενώ καλύπτει και τυχόν κενά. Το brow lamination μπορεί να δημιουργήσει ένα φυσικό τόξο στα φρύδια, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο περιποιημένα. Αποτελεί την τεχνική για εκείνους που θέλουν να αποφύγουν το ημιμόνιμο τατουάζ ή το microblading, αλλά θέλουν να δώσουν σχήμα στα φρύδια τους και, ίσως δεν έχουν χρόνο να τα «δουλέψουν» σωστά με προϊόντα κάθε πρωί. Όπως, βλέπετε και τα μάτια της ηθοποιού έχουν αναδειχθεί στο 100% χωρίς κόπο και make-up.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ