Η beauty guru μας, Κατερίνα Καινούργιου, δε σταματά να μας τροφοδοτεί με χρήσιμα beauty info. Ποιος δε χρησιμοποιεί αντηλιακό όλο το χρόνο; Ελπίζουμε, όχι εσείς. Τι θα λέγατε, όμως, για μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα που προσφέρει ταυτόχρονα κάλυψη, λαμπερό φινίρισμα και την προτείνει η παρουσιάστρια;

Μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα value for money

Ένα πρόσφατο post της παρουσιάστριας ήταν η αφορμή για να σας μιλήσουμε για την αντηλιακή κρέμα με χρώμα Sun Defense Fluid Moisturizing Cream SPF30 Tinted από Radiant Professional.

αντηλιακή κρέμα με χρώμα

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε ότι τη φορά καθημερινά ως καλυπτικό προϊόν. Πρόκειται για ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα με συνδυασμό φωτοσταθερών φίλτρων. Απορροφά το 95% της ακτινοβολίας ευρέος φάσματος. Παρέχει Βιο-προστασία από την πρόωρη δερματική γήρανση που προκαλεί η UV και IR ακτινοβολία τονώνοντας παράλληλα την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα. Ο συνδυασμός φωτοσταθερών φίλτρων ευρέος φάσματος που περιέχει, προστατεύει, ενώ παράλληλα σέβονται το περιβάλλον. Εμπλουτισμένη σύνθεση με συστατικά που προστατεύουν από την πρόωρη δερματική γήρανση που προκαλεί η UV και IR ακτινοβολία τονώνοντας παράλληλα την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Το καλύτερο όλων; Ότι κοστίζει κάτω από 30ευρώ, δηλαδή στα 26 ευρώ. Μια οικονομική επιλογή με άκρως περιποιητική δράση.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το Bottega Green στα νύχια της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ