Η γλυκιά μαμά επηρεάζει με τις επιλογές της μεγάλη μερίδα των γυναικών. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες influencer της χώρας μας. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα επικεντρωθούμε σε μία αλλαγή που παρατηρήσαμε στο μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα.

Διαβάστε Επίσης: Χριστίνα Μπόμπα και Αθηνά Οικονομάκου με το ίδιο κραγιόν

Το μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα έγινε πιο sexy

Η content creator δεν μας έχει συνηθίσει σε extravaganzas στα νύχια της. Μάλιστα, σπάνια θα μας δείξει τις επιλογές της στα αυτά. Έτσι, όταν είδαμε αυτό το κοντινό στο μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα δε γινόταν να μην εντοπίσουμε την αλλαγή σε αυτό. Η Χριστίνα Μπόμπα μάκρυνε τα νύχια και τους έδωσε ένα almond shaped σχήμα.

αλλαγή μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα

Το almond shape ή αλλιώς αμυγδαλωτά νύχια είναι so hot right now και αντικατέστησε τα τετράγωνα ή τα πιο μυτερά stiletto nails. Είναι λίγο πιο μακριά, αλλά με στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να δείχνουν πιο elegant. Τα αμυγδαλωτά νύχια έχουν μήκος που φτάνει έως τα 2 εκατοστά και ελαφρώς pointed άκρες. Φυσικά αν θέλετε ένα ακόμα πιο short σχήμα, μπορείτε να τα λιμάρετε για να δημιουργήσετε αυτή την καμπύλη και να τα πετύχετε και σε κοντά νύχια. Αυτό το shape ταιριάζει πραγματικά σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε στυλ.

Editor’s Note:

Αν θέλετε να ενισχύσετε την ανάπτυξή των νυχιών σας, αυξάνοντας το πάχος και την αντοχή του νυχιού και της επιδερμίδας γύρω από αυτό, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα διάλειμμα από το μανικιούρ (πόσο μάλλον το ημιμόνιμο, gel κλπ) και να εντάξετε στη ρουτίνα σας μία θεραπεία ενδυνάμωσης ή ένα θρεπτικό ενισχυτικό & ενδυναμωτικό νυχιών (nail strengthener), που θα τα ενισχύσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ