Η Βίκυ Καγιά αποτελεί το beauty inspo μας με την μεγαλύτερη διαχρονική αξία. Είναι πάντα ενημερωμένη για τα trends, τα υιοθετεί και παράλληλα, τα προσαρμόζει με το κομψότερο τρόπο στο style της. Αυτή τη φορά εντοπίσαμε μία sexy αλλαγή στο hairstyle της Βίκυς Καγιά που μας άρεσε πολύ.

Διαβάστε Επίσης: Το αγαπημένο μας φθινοπωρινό μακιγιάζ από τη Βίκυ Καγιά

Η αλλαγή στο hairstyle της Βίκυς Καγιά που θα υιοθετήσουμε

Τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Καγιά έχει επιλέξει το καρέ να είναι το signature κούρεμα της. Δεν παρεκκλίνει κατά πολύ από το αρχικό μήκος που είχε επιλέξει. Οι μοναδικές αλλαγές που έχει κάνει αφορούν τα layers και τη φράντζα. Αυτή τη περίοδο έχει επιλέξει ένα ελαφρύ φιλάρισμα και τα french bangs που είναι so hot right now. Συνήθως τα αναδεικνύει με ένα ελαφρύ σπάσιμο στο χτένισμα. Όμως, σε πρόσφατη φωτογραφία της μας εξέπληξε με ένα sleek look που προσδίδει sexy vibe στο look της.

Βίκυ Καγιά αλλαγή hairstyle

Η χωρίστρα στη μέση και το ασύμμετρο κούρεμα στις μπροστινές τούφες είναι από τις πιο σύγχρονες προτάσεις για το 2021. Τα ίσια μαλλιά εκτός από πολύ θηλυκά είναι και νεανικά και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Είναι μία πολύ φρέσκια εναλλακτική των πολυφορεμένων σπαστών χτενισμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ