Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μία πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό της και έτσι δε δίστασε να μοιραστεί κάτι που αφορά τα μαλλιά της. Μία αλλαγή που λίγοι ίσως παρατήρησαν, όμως, πολλές γυναίκες υιοθετούν στην καθημερινότητα τους.

Τι άλλαξε η Σίσσυ Χρηστίδου στα μαλλιά της;

Τα μαλλιά της παρουσιάστριας θυμίζουν αυτά γοργόνας. Υπέροχη κόκκινη φωτεινή απόχρωση, πλούσια και μακριά είναι hair goals.

Σίσσυ Χρηστίδου μαλλιά

Παρόλα αυτά, η Σίσσυ Χρηστίδου δε δίστασε να αποκαλύψει ότι ο όγκος και το μήκος των μαλλιών οφείλεται στα tapes. Μιας νέας γενιάς τεχνικής extension που δεν ταλαιπωρούν τόσο την τρίχα. Την αλλαγή που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στα μαλλιά της υιοθετούν πολλές Ελληνίδες κατά καιρούς. Είναι μία γρήγορη και εύκολη λύση για να έχετε τα μαλλιά των ονείρων σας. Μας αρέσει πολύ, που η παρουσιάστρια είναι εντελώς απενοχοποιημένη.

Πώς συντηρήσετε σωστά τα tapes σας;

Να είστε συνεπείς στις ημερομηνίες συντήρησης τους

Μην κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά όταν έχετε τοποθετημένα tapes. Είναι πιθανό να   θα μπλεχτούν περισσότερο από το φυσιολογικό.

Εάν έχετε επιλέξει τη φυσική ένωση, με κερατίνη ή σιλικόνη, δεν θα πρέπει να βάζετε κοντίσιονερ εκεί που ενώνονται.

Για να χτενιστείτε, επιλέξτε μια μεγάλη, πλατιά βούρτσα που ξεμπερδεύει τα μαλλιά, ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω και χωρίς οι κινήσεις σας να είναι βίαιες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ