Το πέρασμα του χρόνου είναι κάτι που δεν αφορά την παρουσιάστρια. Κάθε χρόνος που προστίθεται στο ηλιακό της κουτάκι, την κάνει πιο όμορφη. Το πρόσωπο της είναι καμβάς και τις πηγαίνουν τα πάντα. Αυτή τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια προτίμησε, με τη βοήθεια της make-up artist της, τη μεγαλύτερη τάση στα κραγιόν για το 2023.

Διαβάστε Επίσης: Η Ζέτα Μακρυπούλια με το χτένισμα που θα σας δείξει 10 χρόνια νεότερη

Η τάση στα κραγιόν για το 2023 έχει gothic επιρροές

Νομίζουμε όλες φορέσαμε αρκετά τα κόκκινα και nude κραγιόν μας. Τι θα λέγατε να κάνουμε μία αλλαγή; Η τάση στα κραγιόν για το 2023 έχει gothic επιρροές και ονομάζεται berry lips. Πρόκειται για τα dark χείλη επέστρεψαν δυναμικά στις εμφανίσεις μας, όπως είδαμε και στα κορυφαία catwalks, δημιουργώντας ένα μυστηριώδες εφέ. Ένα εφέ που προτίμησε και η Ζέτα Μακρυπούλια.

τάση κραγιόν 2023

Τα χείλη βάφονται στις πιο dark αποχρώσεις, από το burgundy και το μοβ, μέχρι το τολμηρό μαύρο ή το rouge noir. Για να πετύχετε αυτό το εφέ, αρκεί να εφαρμόσετε ένα μπορντό κραγιόν στα χείλη και από πάνω διαφανές gloss για να προσφέρει αυτή την λάμψη. Ένας ακόμα τρόπος για να πετύχετε τα τέλεια σκουρόχρωμα χείλη, είναι να αναμείξετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις από κραγιόν.

Τα tips εφαρμογής

Τα σκούρα κραγιόν χρειάζονται προσοχή κατά την εφαρμογή, ώστε να μην ξεφύγετε από το περίγραμμα των χειλιών, γι’ αυτό είναι καλύτερο να τα απλώνετε με πινέλο. Απαραίτητο είναι και ένα lip pencil για να σχεδιάσετε πρώτα το περίγραμμα και στη συνέχεια τοποθετείτε το κραγιόν. Για να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο και να μην σπάει, θα πρέπει τα χείλη σας να είναι απόλυτα λεία και ενυδατωμένα. Γι’ αυτό πριν την εφαρμογή του κραγιόν, κάνετε μια καλή απολέπιση με scrub και αν χρειάζεται εφαρμόζετε και ένα balm για να είναι βελούδινα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ