Εάν είστε fan tτου δημοφιλούς app και το έχετε λίγο με την ομορφιά, δεν μπορεί να μην έχετε δει το hashtag #wolfcut («το κούρεμα του λύκου») με πάνω από 519 εκατομμύρια προβολές – όλα τα βίντεο των χρηστών μοιράζονται συμβουλές για τη συγκεκριμένη κουπ, συζητούν για το πόσο τους αρέσει, και ακόμη και δείχνουν πως πετυχαίνουν το αφέ που θέλουν στο σπίτι της – κατάλοιπο προφανώς από τις μέρες καραντίνας.

@serenityxrose_

so… i did it . @ishikaaamazing told me to 😩. pt.2 tomorrow 💞 #fyp #curlyhair #unicorncut #wolfcut

♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Αν και δεν είναι απολύτως σαφές από πού προήλθε το όνομα, η λέξη «λύκος» πιθανότατα δείχνει την άγρια, απροσδιόριστη φύση της κουπ. Και είναι αυτό ακριβώς το στοιχείο που το κάνει τόσο δημοφιλές. «Η κουπ του λύκου είναι τάση για έναν βασικό λόγο – είναι μια άμεση μεταμόρφωση αν θέλετε να έχετε το look του cool κοριτσιού», λέει η Άναμπελ Σάντος που εργάζεται στο Sally Hershberger Salon στη Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/CNkfMtNjku8/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με τη celebrity hair stylist Σάλι Χερσμπέργκερ (η ίδια επιμελείται το χτένισμα των Τζίτζι Χαντίντ και Μεγκ Ράιαν) «η βάση του στυλ είναι το στυλ mullet (το χαρακτηριστικό κούρεμα των 80s με η χαίτη) μόνο που το μούρεμα είναι πιο άγριο, με περισσότερο μήκος, στρώματα και υφή. Τα καλά νέα; Ταιριάζει σε όλους τους τύπους και τις υφές των μαλλιών».

Εάν δεν είστε τύπος που συχνάζει στο κομμωτήριο αυτό το look είναι για εσάς. Δείτε για παράδειγμα και το haor look της Μπίλλι Άιλις και την πρόσφατη μεταμόρφωσή της με τα πλατινέ μαλλιά και το ατίθασο κούρεμα. Βασικά, το wolf shag είναι μια ευέλικτη και κολακευτική καλοκαιρινή κουπ, οπότε τολμήστε την.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ