Το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η εποχή της Κατερίνας Καινούργιου.  Ανανεωμένη, έχοντας ομορφύνει μας εμπνέει καθημερινά με τις beauty επιλογές της. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στα μαλλιά της. Αν γίνεστε κουμπάρα είναι το ιδανικό χτένισμα.

Ως κουμπάρα προτιμήστε ένα πιάσιμο για χτένισμα

Οι κουμπάρες είτε σε γάμους, είτε σε βαφτίσεις, δείχνουν την πλάτη τους στο κόσμου. Επομένως, τα μαλλιά, καλό είναι να είναι πιασμένα με ένα κομψό και εντυπωσιακό τρόπο. Ως κουμπάρα το χτένισμα σας πρέπει να συγκεντρώνει τη προσοχή θετικά-πάντα-. Έτσι, θα προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια του hair stylist, Βασίλη Στρατηγού, και υιοθέτησαν μία αλογοουρά.

κουμπάρα χτένισμα

 Το ponytail της είναι πλούσιο με όγκο και ανάλαφρα waves που κοσμούνται με ένα μικρό φιογκάκι. Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το μαύρο χρώμα, εναλλακτικά σας προτείνουμε ο φιόγκος να έχει το χρώμα του φορέματος σας.

Δύο τρόποι για να δείξει η αλογοουρά σας πιο πλούσια

Ένα από τα βασικά προβλήματα με τα λεπτά μαλλιά είναι πως η αλογουρά σας «πέφτει» γρήγορα, σωστά; Αντιμετώπίστε το χρησιμοποιώντας δύο λαστιχάκια. Αυτό θα κάνει στην αλογοουρά σας το απαραίτητο lifting! Μπορείτε, επίσης, να τη στερεώσετε πιο ψηλά με φουρκέτες. Απλά φτιάξτε ένα Χ με τις φουρκέτες στη βάση της αλογοουράς για να της δώσετε περισσότερο αέρα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε διπλή την αλογοουρά σας. Μοιράστε τα μαλλιά σας σε δύο παράλληλα μέρη. Πιάστε ψηλά το ένα κομμάτι και μετά πιάστε και το κάτω. Η πρώτη αλογοουρά θα πέφτει πάνω από τη δεύτερη, καλύπτοντάς την και δίνοντας την εντύπωση μιας πιο μακριάς, πιο γεμάτης αλογοουράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ