Η εμφάνιση της Έβελυν Καζαντζόγλου στο Φεστιβάλ της Βενετίας ήταν jaw-dropping. Εντυπωσιακή χωρίς υπερβολές αλλά με μία επιβλητική δημιουργία του Vassilis Zoulias. Φυσικά, στο τμήμα ομορφιάς του ok!mag δε γινόταν να μην εντοπίσουμε τις beauty λεπτομέρειες, με κυρίαρχη το ιδανικό κόκκινο βερνίκι νυχιών για το φθινόπωρο.

Το κόκκινο βερνίκι που θα επιλέξουμε όλες το φθινόπωρο

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι υπέρ-κομψη από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Πάντα προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, δε γινόταν στο Φεστιβάλ της Βενετίας να μην έχει τέλειο μανικιούρ. Έτσι επέλεξε, το ιδανικότερο κόκκινο βερνίκι νυχιών για το φθινόπωρο. Το κόκκινο βερνίκι αποτελεί την πιο κλασσική επιλογή στο μανικιούρ εδώ και πολλά χρόνια. Είτε καθημερινά είτε σε πιο επίσημες περιστάσεις, όπως το Φεστιβάλ Βενετίας 2022, τα βαμμένα κόκκινα είναι τόσο διαχρονικά όσο σέξι χρειάζεται. Η γνωστή ινφλουένσερ, μάλιστα, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία επέλεξε την απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

κόκκινο βερνίκι νυχιών φθινόπωρο

Έχοντας ροζ υποτόνους αναδεικνύει υπέροχα το almond shaped σχήμα των νυχιών της. Συνδυάστηκε με αριστοτεχνία με την ασπρόμαυρη τουαλέτα.

Πώς να αναβαθμίσετε το παραπάνω μανικιούρ

Μπορεί, όπως αναφέραμε και παραπάνω το κόκκινο να είναι μία διαχρονική επιλογή, όμως όλες χρειαζόμαστε κάποιες λίγο extra glam. Πώς θα το επιτύχουμε αυτό στη συγκεκριμένη επιλογή. Με ένα top coat με glitter ή με μία πούδρα που προσδίδει το glazed donut εφέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ