Στην Ελλάδα το ξανθό έχει φανατικούς υποστηριχτές, παρόλα αυτά η φθινοπωρινή τάση στις βαφές, ίσως σας αλλάξει γνώμη. Μετά τα χρόνια της πανδημίας, όλες έχουμε αποκτήσει μία πιο φυσική προσέγγιση ως προς το μακιγιάζ μας. Αυτό, φυσικά, δεν θα άφηνε ανεπηρέαστα και τα μαλλιά μας.

Διαβάστε Επίσης: Ο λόγος που έκοψε τα μαλλιά της η Κλέλια Ανδριολάτου

Η μεγάλη τάση στις βαφές θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να δείξουν πιο υγιή

Τα τελευταία χρόνια, τεχνικές όπως το  balayage και τα baby lights επικράτησαν στις τάσεις. Αν και είναι αλήθεια ότι οι ξανθές ανταύγειες, όταν εφαρμοστούν σωστά, προσφέρουν υπέροχο εφέ στα μαλλιά, αναζωογώνοντάς τα, φωτίζοντας το πρόσωπο και δίνοντας κίνηση, έχουν ένα μειονέκτημα: χρειάζονται συντήρηση και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο, οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το φθινοπώρο-χειμώνα 2022/2023 επιβάλλουν φυσικότητα. Αυτή τη σεζόν η απόλυτη τάση στις βαφές, έρχεται από το it girl Χέιλι Μπίμπερ.

x

Αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της και γύρισε στο φυσικό της καστανό. Ένα πλούσιο χρώμα που αναδεικνύει την υγεία των μαλλιών. Τα μαλλιά έχουν έναν ομοιόμορφο τόνο, από τη ρίζα έως τις άκρες, χωρίς διαβαθμίσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα φυσικά μαλλιά. Έτσι λοιπόν φέτος, πρόκειται για μια από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά που μπορεί να δώσει στο look σας αέρα φρεσκάδας και φυσικότητας, ενώ θα μειώσει τις επισκέψεις σας στο κομμωτήριο. Παρόλο που τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα μια εντυπωσιακή επιλογή, τώρα είναι η στιγμή να δοκιμάσουμε την καστανή απόχρωση, για μια ανανέωση στο look ενώ μπορεί να ταιριάξει μοναδικά με κάθε είδους styling. Ξέρουμε ήδη το στυλ που θα υιοθετήσουμε το φθινόπωρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ