Αν έχετε την πεποίθηση ότι το καρέ είναι πολύ περιοριστικό σε ό,τι αφορά τα χτενίσματα, η Βίκυ Καγιά είναι εδώ να ανατρέψει τα δεδομένα. Μόλις έδειξε πώς να κάνουμε πιο chic χτένισμα το καρέ κούρεμα.

Η chic προσέγγιση στο χτένισμα του καρέ

Το ρόλει έχουν επιστρέψει δυναμικά σε ό,τι αφορά το styling των μαλλιών. Είναι μία εύκολη λύση για να μη φθείρετε τα μαλλιά σας με θερμότητα. Προσδίδουν κίνηση και sexy καμπύλες στις άκρες των μαλλιών. Όπως, βλέπετε και στη Βίκυ Καγιά οι γυρισμένες άκρες προσδίδουν κομψότητα και θηλυκότητα στο χτένισμα σας.

chic χτένισμα

Το chic χτένισμα της fashion expert συνδυάζεται εύκολα με πολλά διαφορετικά styling ρούχων. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ονομάζεται rolling end και η Βίκυ Καγιά, αλλά και η Δούκισσα Νομικού το έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν. Το trend έχει ξεκινήσει από το 1983 από τη Μισέλ Φάιφερ η οποία είχε υιοθετήσει τις γυρισμένες προς τα μέσα άκρες στο χτένισμα της. Αυτό, αυτομάτως, έδειξε τα μαλλιά της πιο πλούσια και έγινε mega trend για την εποχή. Τα rolling end, η επίσημη ονομασία του hair style, δοκιμάστηκαν πολλές και ειδικά γυναίκες με καρέ. Θυμηθείτε, λίγο, τη φρενίτιδα των 90s με τα τσοκερ και τα slip dress και το συγκεκριμένο χτένισμα να ολοκληρώνει το look. O Jeremy Scott για την spring/summer 2017 συλλογή του όπου τα μαλλιά επιμελήθηκε ο πασίγνωστος, hair stylist, Euegene Souleiman επανέφερε το trend. Φυσικά και η Βίκυ Καγιά το υιοθέτησε στο everyday catwalk και μας έδωσε για μία ακόμη φορά έμπνευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ