Η Χέιλι Μπίμπερ ανήκει στην κατηγορία των it girl και δεν είμαστε λίγες αυτές που αντιγράφουμε το style της. Η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ αγαπά τα 90’s και οι εμφανίσεις της έχουν πολλές αναφορές σε αυτή τη δεκαετία. Για αυτό το λόγο και τα περισσότερα καλοκαιρινά χτενίσματα της Χέιλι Μπάλντουιν  θυμίζουν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Αν, λοιπόν, βρίσκεστε σε αναζήτηση για το πώς θα χτενίσετε τα μαλλιά σας αύριο Δεκαπενταύγουστο, πάρτε έμπνευση από Μπέβερλι Χιλς.

Διαβάστε επίσης: Το αξεσουάρ που κρατούσε στη Μύκονο η Χέιλι Μπάλντουιν

Τα 90s χτενίσματα που αγαπά η Χέιλι

Twists:

Χέιλι Μπάλντουιν χτενίσματα

Νομίζουμε είναι το πιο χαρακτηριστικό χτένισμα της δεκαετίας. Χωρίζετε τα μαλλιά σας σε τέσσερα τμήματα. Πιάνετε μικρές τούφες και τις στερεώνετε είτε με χρωματιστά λαστιχάκια, όπως έκανε η Χέιλι Μπάλντουιν, είτε με κλιπς. Αρκετά δημοφιλή είναι τα κλιπς πεταλούδας, όπως ήταν και τότε. Παρόλα αυτά, θα σας προτείναμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Χέιλι Μπίμπερ, καθώς τα λαστιχάκια δεν προσδίδουν ανεπιθύμητο όγκο στα μαλλιά και ταιριάζουν σε περισσότερα ηλιακά group.

Frame Braids:

Χέιλι Μπάλντουιν χτενίσματα

Πρόκειται για αυτές τις super cute πλεξίδες που δημιουργούν μία αυτοσχέδια κορνίζα γύρω από το πρόσωπο. Μπορεί η ιδέα αυτών να γεννήθηκε τη δεκαετία του 70, τη δεκαετία του 90 το trend μεσουράνησε. Πλέον, το 2021 μπορεί να βιώνουν ένα από τα μεγαλύτερα revival τους. Ταυτόχρονα, όμως, θεωρούμε ότι είναι ένα πρακτικό χτένισμα για το νησί. Θα σας σώσει στα μελτέμια του Δεκαπενταύγουστου.

Ποιο από τα δύο χτενίσματα της Χέιλι θα υιοθετούσατε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ