Η Χέιλι Μπίμπερ έκανε την εισαγωγή του όρου glazed στην ομορφιά. Glazed lips, glazed nails και τώρα μιλάμε για glazed blush. Το αγαπημένο μας ρουζ αποκτά την πιο fresh και rosy εκδοχή του, κάνοντας να δείχνουμε πιο νέες, ξεκούραστε και λαμπερές. Πρόκειται συγκεκριμένα για μια τάση που είδαμε να κυριαρχεί τόσο στα catwalks για το μακιγιάζ των μοντέλων, όσο και στις street style εμφανίσεις των αγαπημένων μας “it girls” που χρησιμοποιώντας το ρουζ με “έξυπνο” τρόπο αποθέωσαν τα beauty looks τους.

Πώς να υιοθετήσετε την τάση του glazed blush;

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα trick των make-up artists για να δίνουν ζωηρή λάμψη στην επιδερμίδα. Δεν είναι κάτι νέο, αλλά είναι κάτι που έφερε στο προσκήνιο το απόλυτο beauty girl, Χέιλι Μπίμπερ. Για την ακρίβεια, αναμειγνύουν το ρουζ που έχουν επιλέξει με ένα υγρό highlighter. Συγκεκριμένα, για να εξασφαλίσουμε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ξεκινάμε απλώνοντας το ρουζ της επιλογής μας στην κορυφή των ζυγωματικών και στη συνέχεια προσθέτουμε μια πινελιά υγρού highlighter για να πετύχουμε την τέλεια γυαλάδα στην επιδερμίδα μας. Εμείς επιλέξαμε να μία πιο διακριτική εκδοχή του trend αναμειγνύοντας ένα primer με παράγοντες λάμψης με ένα υγρό ρουζ. Νομίζουμε το εφέ της λάμψης είναι διακριτικά κομψό, χωρίς υπερβολές. Μία φρέσκια προσέγγιση στο μακιγιάζ.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι απλό και διαφανές σαν αυτό που δημιουργήσαμε ή και να είναι εμποτισμένο με shimmer για ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Όσες από εσάς έχετε πιο ξηρά δέρματα, μπορείτε να εφαρμόσετε το balm με μεγαλύτερη γενναιοδωρία για περισσότερη ενυδάτωση.

Διαβάστε Επίσης: Το viral ρουζ που επιλέγει η Αμαλία Κωστοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ