Η μικρότερη της οικογένειας Καρντάσιαν είναι beauty queen. Λατρεύει το μακιγιάζ, αλλά και το skin care και δε γίνεται να μη τη λατρέψουμε πίσω. Αυτή τη φορά η πρόταση της αφορά το μακιγιάζ και το smokey look της είναι καλοκαιρινή έμπνευση.

Πώς το smokey look μπορεί να δείξει καλοκαιρινό;

Τα story της Κάιλι Τζένερ παρέα με τον make-up artist της, Άριελ Τεχάδα είναι πάντα απολαυστικά. Ανακαλύπτουμε καινούριες πληροφορίες, αλλά και ιδέες για τα look μας. Έτσι, όταν ανακαλύψαμε αυτή την εναλλακτική του smokey look δε γινόταν να μη τη μοιραστούμε μαζί σας. Η επιχειρηματίας και ριάλιτι σταρ εφήρμοσε lip gloss πάνω στη μαύρη σκιά για να δημιουργήσει την αίσθηση του βρεγμένου και του ατελούς στο eye look της.

smokey look

Μία πολύ ωραία προσέγγιση για ένα σέξυ καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Τι είναι τα Glossy Lids;

Είναι μια νέα τάση στον χώρο της ομορφιάς που θέλει τα βλέφαρά σου να έχουν μια υγρή, glossy υφή, αντί της ματ που προσφέρουν οι σκιές ή ακόμα και του glitter, που θεωρείται από μερικές αρκετά υπερβολικό. Οι ειδικοί μας προτείνουν να αντιγράψουμε το λουκ εφαρμόζοντας απλά στα βλέφαρα ένα ζουμερό λιπ γκλoς στην αγαπημένη μας απόχρωση. Εναλλακτικά, απλώστε σκιά και από πάνω ένα διαφανές λιπ μπαλμ. Για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα ψεκάστε το πρόσωπο σας με ένα fixing spray.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ