Το lifestyle της Βίκυς Καγιά είναι goals στο σύνολο του. Είναι μία γυναίκα που παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα της, δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό της. Η self-care φιλοσοφία της, μάλιστα, αντικατοπτρίζεται και στην εικόνα της. Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram την επίσκεψη της σε ένα spa με τη φίλη της, Μαρίνα Βερνίκου. Ας ανακαλύψουμε πώς κάνει αποτοξίνωση η Βίκυ Καγιά…

Διαβάστε Επίσης: Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ξέρει!

Στο διασκεδαστικό video που ανέβασε στο Instagram θα δείτε διάφορα στιγμιότυπα από την παραμονή τους στο spa. Τη δική μας προσοχή, όμως, τράβηξε ένα σημείο. Αυτό που οι δύο φίλες χαλάρωσαν στο hamam.

Βίκυ Καγία αποτοξίνωση

 Οι χώροι hamam παραδοσιακά θεωρούνται από τους πιο αποτελεσματικούς στο κομμάτι της αποτοξίνωσης. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 43°C και 46°C. Η ζέστη διεγείρει τη ροή του αίματος και καθαρίζει το δέρμα, ανοίγοντας τους πόρους και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα κάνοντας το δέρμα απαλότερο, πιο λείο και υγιές. Επίσης, η παραμονή στο hamam έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετική στις παθήσεις ύπνου, αλλά και τη μυϊκή δυσκαμψία. Μας έδωσε την καλύτερη ιδέα για μερικά λεπτά χαλάρωσης και αποτοξίνωσης το ΣΚ μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ