Το νέο κούρεμα της Δούκισσας Νομικού είναι το ωραιότερο inspo για την αρχή της χρονιάς. Μιλήσαμε με τον Παντελή Τουτουντζή, το συνεργάτη και creative director του look και τη Μαρία Κοτσάκη που ήταν υπεύθυνη από τη υλοποίηση του hair look. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το hair look.

Διαβάστε Επίσης: Όταν η Δούκισσα Νομικού δοκίμασε τις wispy bangs

Το κούρεμα της Δούκισσας Νομικού είναι εμπνευσμένο από τη Μπριζίτ Μπαρντό

Η Δούκισσα Νομικού είναι beauty queen. Πάντα φέρνει κάτι νέο και φρέσκο στο «τραπέζι» και αυτή τη φορά έχουμε ενθουσιαστεί με το κούρεμα της Δούκισσας Νομικού. Το σχεδιασμό του look τον έκανε ο Παντελής Τουτουντζής και την υλοποίηση η Μαρία Κοτσάκη.

Οι αφέλειες της που θυμίζουν το απόλυτο beauty icon Μπριζίτ Μπαρντό δημιουργήθηκαν για να προσδώσουν ένα μοντέρνο, chic style στο look της. Με αυτή τη προσθήκη τα μαλλιά έχουν χαρακτήρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δείχνουν λίγο «τσαλακωμένα», αλλά είναι απολύτως επιμελώς ατημέλητα. Η Δούκισσα Νομικού θα συνδυάσει το haircut της με ζιβάγκο και ψηλόμεσα jean τώρα το χειμώνα και με κότσους-ίσως σε λίγο μακρύτερο μήκος -και τουρμπάνια, το καλοκαίρι. Μάλιστα, ρωτήσαμε τον Παντελή Τουτουντζή αν πρόκειται για μία αλλαγή που θα κρατήσει και μας απάντησε χαρακτηριστικά ότι «Μα δεν της πηγαίνουν πολύ;» Και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Για να κάνουμε και την απαραίτητη αναφορά και αναδρομή στις τάσεις που λατρεύουμε, αφέλειες είχαμε δει και στο Saint Laurent show για το καλοκαίρι του 2023. Ακριβώς με τη ίδια ανάλαφρη, je ne sais quoi διάθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ