Οι δυσχρωμίες αποτελούν το τρίτο σημαντικότερο θέμα που απασχολεί τις γυναίκες, μετά τη σύσφιξη και την ακμή. Μετά τις καλοκαιρινές δραστηριότητες, η ένταση τους γίνεται πιο έντονη. Αυτό το καλοκαίρι, ξέρουμε πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Ανακαλύψαμε τον ορό που καταπολεμά αποτελεσματικά τις κηλίδες.

Το νεσεσέρ σας χρειάζεται τον πιο αποτελεσματικό ορό για τις κηλίδες

Το χρώμα της επιδερμίδας προκύπτει από την παρουσία μιας χρωστικής, της μελανίνης, στο εσωτερικό της. Η συνολική ποσότητα της μελανίνης καθορίζει την απόχρωση της επιδερμίδας: οι σκούρες επιδερμίδες περιέχουν περισσότερη μελανίνη από τις ανοιχτόχρωμες. Έτσι κάθε άνθρωπος από τη γέννησή του έχει μια διαφορετική απόχρωση. Αυτοί οι τύποι απόχρωσης έχουν ταξινομηθεί σε 6 διαφορετικές κατηγορίες φωτότυπων. Όταν διαταραχθεί η ισορροπία της επιδερμίδας, παρατηρείται έντονη παραγωγή μελανίνης σε ορισμένα σημεία του προσώπου. Έτσι, παρατηρείται οι εμφάνιση κηλίδων στην επιδερμίδα. Υπάρχουν διάφοροι αυτών:  Κηλίδες από τον ήλιο και οι κηλίδες γήρανσης εμφανίζονται στο πρόσωπο, στο ντεκολτέ, στους ώμους και χέρια. Κηλίδες υπερμελάγχρωσης οι οποίες κάνουν την εμφάνιση τους στη ζώνη του Τ. Ορμονικές κηλίδες που θα εντοπίσουμε στο πρόσωπο συμμετρικά: ζυγωματικά και μέτωπο. Υπάρχει ένα προϊόν αντιμετώπισης και πρόληψης; Η απάντηση είναι «ναι» και τη βρίσκετε στον ορό Vinoperfect από τη Caudalie που αποχρωματίζει τις κηλίδες κατά 63%.

ορό κηλίδες

Η σύνθεση του ορού στο μικροσκόπιο

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό με φυσικό τρόπο, η Caudalie δημιούργησε το 2005 το Radiance Serum Complexion Correcting Vinoperfect.

ορό κηλίδες

Αυτό το προϊόν, που είναι N°1 στα φαρμακεία της Γαλλίας, συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τη φυσικότητα και είναι η λύση για τις κηλίδες οποιασδήποτε προέλευσης, για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες. Το κύριο συστατικό της σύνθεσης αυτού του best-seller προϊόντος είναι η Βινιφερίνη, ένα πατενταρισμένο από τα εργαστήρια της Caudalie δραστικό συστατικό. Αυτή η φυσική αντιοξειδωτική ουσία που βρίσκουμε στον χυμό του αμπελιού, ρυθμίζει τη διαδικασία του χρωματισμού και περιορίζει την υπερβολική παραγωγή μελανίνης.

όρο κηλίδες

Η Βινιφερίνη αναστέλλει σημαντικά τη δράση της Τυροσινάσης, που ευθύνεται για την παραγωγή της μελανίνης. Το ανασταλτικό της αποτέλεσμα είναι 4 φορές υψηλότερο από αυτό του κοχικού οξέος και 62 φορές υψηλότερο από αυτό της βιταμίνης C.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ