Η Κατερίνα Καινούργιου είναι make-up queen. Καθημερινά, μας τροφοδοτεί με πληροφορίες μέσα από το καμαρίνι της. Πρόσφατα, σε ένα breakdown του μακιγιάζ της προτιμήσαμε την τέλεια απόχρωση για μολύβι χειλιών.

Η τέλεια απόχρωση μολύβι χειλιών γίνεται ένα με τα χείλη της

Η παρουσιάστρια αγαπά τις nude αποχρώσεις στα χείλη και με μοναδική δεξιοτεχνία επιλέγει αυτές που είναι ιδιαίτερα κολακευτικές για το χαμόγελο μας. Έτσι, όταν εντοπίσαμε το περίγραμμα χειλιών της δε γινόταν να μη βρούμε παραπάνω λεπτομέρειες για την τέλεια απόχρωση για μολύβι χειλιών.

απόχρωση μολύβι χειλιών

Πρόκειται για το Softline Waterproof Lip Pencil no.22 είναι αυτό που χρειάζεστε για αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς να αφήνει ίχνη.

απόχρωση μολύβι χειλιών

Είναι μαλακό με φυσικά αντιοξειδωτικά, Βιταμίνη Ε και Jojoba oil για εύκολη εφαρμογή χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καλύπτει όλες τις αποχρώσεις σε κραγιόν και γκλος. Ο τόνος είναι ο ιδανικός για να δείξει το χαμόγελο σας λευκό και τα χείλη σας πιο σαρκώδη. Κάτι ανάμεσα σε ροζ, και σάπιο μήλο.

Editor’s Note:

Μην ξεφεύγετε πολύ από τη φυσική γραμμή των χειλιών σας όταν δημιουργείτε το περίγραμμα. Σίγουρα δεν θέλετε να φαίνεται υπερβολικό το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να συνδυάσετε ακριβώς το ίδιο χρώμα κραγιόν με το ίδιο χρώμα μολυβιού χειλιών. Μπορείτε να «παίξετε» με το μολύβι και να επιλέξετε ένα που να είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν σας.

Διαβάστε επίσης:

Η Χέιλι Μπίμπερ με την τέλεια απόχρωση κραγιόν για τη μαυρισμένη επιδερμίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ