Τα social media είναι η πιο άμεση πηγή για την ανεύρεση νέων beauty brand. Οι διάσημοι ινφλουένσερ, αλλά και οι σελέμπριτι μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους με το πιο διαδραστικό τρόπο. Έτσι και η Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε στο κανάλι της στο YouTube ποιος είναι ορός βιταμίνης C στον οποίο ορκίζεται.

Ο ορός βιταμίνης C που γίνεται viral

Μετά τη δήλωση της Χέιλι Μπίμπερ, ο συγκεκριμένος ορός βιταμίνης C έχει κερδίσει και τις καρδιές των TikToker. Το όνομα αυτού Universal C Skin Refiner από τη BeautyStat.

ορός βιταμίνης c

Είναι ο πρώτος ορός με ποσοστιαία ποσότητα 20% παγκοσμίως. H BeautyStat είναι ένα μία εταιρία καλλυντικών που δημιουργήθηκε από ένα χημικό. Η Χέιλι Μπίμπερ αναφέρει ότι αισθάνεται το συγκεκριμένο προϊόν «φορτίζει» την επιδερμίδα της και της προσδίδει ενέργεια. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι «σβήνει» τις κηλίδες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνει τη φωτογήρανση. Δυστυχώς, ακόμα δεν είναι διαθέσιμος ο ορός στην ελληνική αγορά, αλλά μπορείτε να τον παραγγείλετε online.

Η σωστή εφαρμογή

Η βιταμίνη C θέλει προσοχή στη χρήση της. Τα προϊόντα βιταμίνης C μπορούν να χρησιμοποιηθούν μια φορά τη μέρα αν είναι σε μορφή ορού ή ελαίου. Ωστόσο, αν θέλετε να δείτε καλύτερα αποτελέσματα, θα σας βοηθούσε να τα χρησιμοποιήσετε 2 φορές τη μέρα. Εάν χρησιμοποιείτε serum ή έλαιο, πρέπει να την εφαρμόσετε μετά τον καθαρισμό και πριν από τις πιο πλούσιες σε σύσταση ενυδατικές κρέμες. Επίσης, η εφαρμογή βιταμίνης C κάτω από το αντηλιακό σας, το ενισχύει και βοηθά στην εξουδετέρωση της επίδρασης οποιασδήποτε υπεριώδους ακτίνας διεισδύει στο δέρμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ