Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γυναίκα που να ασκεί μεγαλύτερη επιρροή σε ό,τι αφορά τα beauty trend από το Χέιλι Μπίμπερ. Μάλιστα, το it girl έχει διαλέξει το χριστουγεννιάτικο της μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Το trend που μακιγιάζ που αγαπά η Χέιλι Μπίμπερ

Ένα κομψό χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

Αυτές οι ημέρες όσο λαμπερές και αν είναι κρύβουν ένα μεγάλο κίνδυνο. Ποιος είναι αυτός; Οι υπερβολικές δόσεις λάμψεις να οδηγήσουν σε κιτς επιλογές, ακόμα και στα νύχια μας. Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση για το σωστό χριστουγεννιάτικο μανικιούρ, η Χέιλι Μπίμπερ έχει την απάντηση. Candy Cane Glazed Nails.

χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

Μία μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που θυμίζει τα ζαχαρωτά με κόκκινες και λευκές ρίγες. Φυσικά και από το nail art δεν θα έλειπε το περλέ top coat, η χαρακτηριστική πινελία της Χέιλι Μπίμπερ. Το «glazed donut» εφέ ξεκίνησε από τη super λαμπερή, αλαβάστρινη όψη της επιδερμίδας του μοντέλου και επιχειρηματία και έφτασε σστη τάση των Glazed Donut Nails, η οποία ήδη έχει γίνει viral στο Tik Tok. Ζητούμενο και στις δύο περιπτώσεις είναι η δημιουργία λάμψης και γυαλάδων που αντανακλούν στο φως του ήλιου, τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα νύχια. Στην ουσία πρόκειται για ένα μανικιούρ, όπου στη βάση των νυχιών απλώνεται ένα γαλακτερό, off-white διάφανο ή ημι-διάφανο βερνίκι μ’ ένα γυαλιστερό, ιριδίζον φινίρισμα, παρόμοιο μ’ αυτό ενός γλασαρισμένου donut (εξ’ ου και το όνομα της τάσης). Super chic με αρκετή δόση glam, ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ