Μικρές αλλαγές στη ρουτίνα σου μπορούν να σου προσφέρουν την επιδερμίδα των ονείρων. Υπάρχουν 3 καλοκαιρινά προϊόντα που η επιδερμίδα σου θα τα αγαπήσει και θα σε βοηθήσουν να δεις διαφορά στην υφή και την όψη της.

Το αγαπημένο από τα καλοκαιρινά προϊόντα

Ενυδατικό mist. Σε ανακουφίζει από τις υψηλές θερμοκρασίες και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο επιθυμητό επίπεδο.  Η ενυδατική φροντίδα ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό. Ο επιδερμιδικός φραγμό είναι το τείχος άμυνος που σχηματίζει η τελευταία στιβάδα της επιδερμίδας, η κερατίνη. Βρίσκεται εκεί για να εμποδίζει τη διείσδυση επικίνδυνων αλλεργιογόνων και βακτηριδίων και συγχρόνως να αποτρέπει την εξάτμιση των φυσικών αποθεμάτων νερού, γνωστή ως δαδερμική απώλεια νερού. Η χρήση των ενυδατικών mist μέσα στην ημέρα αποτρέπουν αυτή την απώλεια. Επίσης, είναι πολύ ευεργετικά πριν τη ρουτίνα περιποίησης. Η υγρή επιδερμίδα βοηθά τα ενεργά συστατικά του serum ή κρέμας να εισχωρήσουν στις κατώτερες στοιβάδες.

ενυδατικό mist
Mist για τόνωση και ενυδάτωση, Evian, αποκλειστικά στα Hondos Center

Το απαραίτητο από τα καλοκαιρινά προϊόντα

Νομίζουμε δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει εντάξει την αντηλιακή προστασία στη καλοκαιρινή ρουτίνα της. Αν δε χρησιμοποιήσεις μακιγιάζ προϊόντα είναι το τελευταίο  stepγια υγιή επιδερμίδα. Παρόλα αυτά, δεν διαρκεί για πάντα. Το αντηλιακό πρέπει να ανανεώνεται για αυτό και στη φαρέτρα σου πρέπει να έχεις το «όπλο» που ονομάζεται αντηλιακό mist. Τα αντηλιακά mistή οι αντηλιακές πούδρες είναι η πιο εύκολη λύση ανανέωσης αντηλιακό. Με ένα ψέκασμα ή πέρασμα είσαι προστατευμένη στο 100% καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

καλοκαιρινά προιόντα
Αντηλιακό mist, Sun Screen on the Move, spf 5O, Frezyderm
Η συνήθεια που θα κάνει τη διαφορά

Μη φοράτε για πολλές ώρες την ίδια μάσκα. Φυσικά, και αυτή η οδηγία έχει συμπεριληφθεί στις γενικές κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ, αλλά η πολύωρη χρήση της ίδιας μάσκας καταπονεί και την επιδερμίδα. Η θερμότητα που αναπτύσσεται κάτω από τη μάσκα εντείνει το πρόβλημα των ατελειών. Επομένως, η μάσκα πρέπει να αφαιρείται όταν υγρανθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ