Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Ιωαννίδου με τον τίτλο «Άνω τελεία» βρέθηκαν πλήθος celebrities. Η αγαπημένη ηθοποιός συνεργάστηκε με τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα ενώ παρουσίασε το βιβλίο της στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Τη Μαρία Ιωαννίδου τη γνωρίσαμε όλοι μας μέσα από το πανί της κινηματογραφικής οθόνης αλλά και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μια σταρ που η λάμψη της δεν την εμπόδισε ποτέ να τη θαυμάσουμε για το χορευτικό της ταλέντο και το υπέροχο κορμί της, να γελάσουμε με τις ατάκες και την παιδική της αφέλεια, να ταυτιστούμε μαζί της και να την αγαπήσουμε, να γίνει εντέλει ένας δικός μας άνθρωπος. Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε και την αθέατη πλευρά αυτού του αστεριού.

 Σπύρος Μπιμπίλας, Μαρία Ιωαννίδου και Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Πάντα κομψά ντυμένη η performer επέλεξε ένα ιδιαίτερο look. Μάλιστα επέλεξε ένα αξεσουάρ που αγαπούν πολύ οι Παριζιάνες. Πρόκειται για τον κόκκινο μπερέ που στόλιζε το κεφάλι της.

Με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

Ένα είδος καπέλου που επιλέγουν οι Γαλλίδες αλλά και οι πιο chic γυναίκες στον πλανήτη.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η σκηνή της Λίλι Κόλινς στον πρώτο κύκλο της σειράς του Netflix, Emily in Paris με έναν κόκκινο μπερέ.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, μάλιστα, η Λίλι Κόλινς πόνταρε και σε έναν κίτρινο μπερέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ