Καθημερινά μέσα από το Rouk Zouk μας δίνει ιδέες για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Με απλά σύνολα και minimal κομμάτια καταφέρνει να μας δίνει looks που είναι εύκολο να υιοθετήσουμε κι εμείς. Φέτος, μέσα από τα special editions του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού που προβάλλονται κάθε Κυριακή, η Ζέτα Μακρυπούλια μας δίνει έμπνευση για τις επίσημες εμφανίσεις μας. Δεδομένου πως οι γιορτές είναι κοντά μπορούμε να υιοθετήσουμε κι εμείς τις προτάσεις τη για άνετα αλλά και κομψά looks.

Την Κυριακή η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακό σχέδιο από τα καταστήματα Bershka που κοστίζει κάτω από 35 ευρώ. Μια πολύ καλή πρόταση για τις γιορτές αλλά και τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κλειστό μπροστά αλλά και αποκαλυπτικό στην πλάτη, το συγκεκριμένο μπορεί να είναι ένα μπαλαντέρ για τις εξόδους μας.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το φούξια φόρεμα που επέλεξε για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο στυλίστας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος. Πρόκειται για ένα απλό αλλά εντυπωσιακό σχέδιο με την υπογραφή MI-RO αξίας 441 ευρώ. Μια πολύ καλή ιδέα για τις πιο επίσημες εξόδους μας. Το σχέδιο εντυπωσιάζει ενώ την παράσταση κλέβει το πάνω μέρος του ρούχου με τον έναν ώμο σκεπασμένο και τον άλλο γυμνό.

Tέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια μας προτείνει κι ένα πιο νεανικό στυλ με σκούρο blazer σε απλή γραμμή από τα Lynne και σέξι cropped τοπ του οίκου Hervé Léger. Αποτέλεσμα; Να αποδεικνύει πως το πάντρεμα low budget με πιο ακριβά κομμάτια μπορεί να κάνει θαύματα., Το look ολοκλήρωσε με vintage παντελόνι σε άνετη γραμμή, κεντημένο με κρύσταλλα. Μια disco και πιο fanky επιλογή σε περίπτωση που έχουμε πρόσκληση για κάποιο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ