Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της διπλής ατομικής έκθεσης του Martin Margiela στην γκαλερί Bernier/Eliades, παρουσία πολλών προσώπων από το χώρο της Τέχνης και της μόδας.

Η Μελία Κρέιλινγκ με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που παρουσιάζονται έργα του εικαστικού Martin Margiela στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια της έκθεσης των Αθηνών έλαβαν χώρα την Πέμπτη, 7 Μαρτίου και η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου 2024.

Η έκθεση της γκαλερί Bernier/Eliades στις Βρυξέλλες εγκαινιάζεται την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Μαΐου 2024.

Οι Σωτήρης Γεωργίου και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στα εγκαίνια το παρών έδωσαν πολλοί celebrites. Εκεί συναντήθηκαν και οι πρώην κριτές του GΝΤΜ, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Άγγελος Μπράτης.

Οι Θανάσης Κρίκης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης, Dada Ιωαννίδου.

Nα σημειώσουμε πως ο Martin Margiela ίδρυσε τον οίκο μόδας Maison Martin Margiela το 1988 και έπειτα από την εικοστή επέτειο της ομώνυμης μάρκας αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κόσμο της μόδας. Έκτοτε έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στις εικαστικές τέχνες. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του σημαντικά μουσεία τέχνης έχουν φιλοξενήσει έργα του, όπως το Bozar (Βρυξέλλες), το Museum Boijmans Van Beuningen (Ρότερνταμ), το Haus der Kunst (Μόναχο), το LACMA (Λος Άντζελες) και το Somerset House (Λονδίνο).

Διαβάστε επίσης: Ζενεβιέβ Μαζαρί: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ